Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Alle luchtvaartmaatschappijen

U kunt bij Aviclaim terecht voor een claim tegen alle luchtvaartmaatschappijen. Indien u recht heeft op een compensatie zijn wij bereid te procederen tegen elke luchtvaartmaatschappij, ongeacht de daarbij komende kosten voor Aviclaim.

Duidelijk prijsbeleid

Aviclaim werkt op basis van 'No Cure, No Pay'. Bij claims voor compensatie houden we 25% in bij succes. Voor corona gerelateerde restitutie claims houden we slechts 15% in bij succes. Er zijn geen bijkomende administratiekosten en/of BTW. Lukt het niet, dan zijn er voor u geen kosten.

Juridisch proces

Indien nodig gaat Aviclaim voor u naar de rechtbank. Door onze jarenlange ervaring krijgt u waar u recht op heeft. Ook als we een procedure starten werken we nog steeds op basis van No Cure, No Pay. Voor compensatie claims houden we 25% in, voor corona restitutie claims houden we 15% in als we de zaak winnen.

Compensatie afhankelijk van de afstand

U kunt een compensatie ontvangen als u meer dan drie uur vertraagd bent, uw vlucht geannuleerd is of wanneer u geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die u mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs.

€250

Tot 1500km

€400

1500km tot 3500km

€600

Meer dan 3500km

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !