Is uw Corendon vliegtuig vertraagd?

Is uw vliegtuig met vertraging vertrokken en aangekomen? Dan heeft u mogelijk recht op een compensatie tot € 600,-. Controleer gelijk uw vlucht en weet hoeveel u mag claimen bij Corendon!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heeft u recht op als uw vliegtuig van Corendon vertraagd is?

Mocht uw Corendon vlucht vertraagd zijn en het vliegtuig met meer dan drie uur te laat zijn aangekomen dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Om te oordelen of u recht heeft op compensatie wordt er gekeken naar de tijd dat het vliegtuig op de eindbestemming de deur open heeft. De hoogte van de compensatie wordt bepaald op basis van de vliegafstand.

 

Wetgeving

In geheel Europa en dus ook Nederland bent u als vliegtuig passagier beschermd tegen slechte operationele activiteiten van de luchtvaartmaatschappij, in uw geval Corendon. Bij meer dan twee uur vertraging moet Corendon verzorging aanbieden in de vorm van eten en drinken. Lukt het Corendon niet meer de vlucht met het vliegtuig dezelfde dag uit te voeren zijn ze ook verplicht u een hotel aan te bieden om te overnachten. In elk geval, als de vertraging meer dan drie uur is dan op uw boeking heeft u recht op een financieel compensatie. De vergoedingen zijn als volgt:

  • 250 Euro voor vluchten tot 1.500 kilometer
  • 400 Euro voor vluchten van meer dan 1.500 kilometer binnen de Europese Unie
  • 400 Euro voor alle vluchten tussen 1.500 en 3.500 kilometer buiten de Europese Unie
  • 600 Euro voor alle vluchten van meer dan 3.500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Aangezien het een Europese wetgeving is, is het om aanspraak te maken op al het bovengenoemde, belangrijk dat de luchtvaartmaatschappij een Europese luchtvaartmaatschappij is. Corendon (Dutch) Airlines is gevestigd in Nederland en voor deze maatschappij gelden alle regels voor alle vluchten. Dit zijn voornamelijk vluchtnummers die beginnen met CND of CD. Corendon heeft ook een aantal luchtvaartmaatschappijen opgericht in andere landen, zoals Turkije en Malta. Voor deze vluchten heb je alleen recht op compensatie als de vlucht begint vanuit Europa. Heb je een vluchtnummer die begint met XC of CAI dan vlieg je met één van de luchtvaartbedrijven van Corendon die in het buitenland zijn gevestigd.

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

Uw vliegtuig was vertraagd en u wilt graag een compensatie ontvangen. Dit kan kosteloos bij Aviclaim.
Alleen als we succesvol zijn in het claimen van de compensatie houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Voor een juridisch traject worden niet op een later moment nog extra kosten in rekening gebracht.

Juridisch traject

Als u een van de 200-300 passagiers bent in een vliegtuig dat vertraagd is, kunt u zich voorstellen dat dit een vliegtuigmaatschappij veel geld kost. Ze betalen dan ook liever niet uit, dan wel. Wij gaan zelfs voor u naar de Rechtbank als de betaling uitblijft! De eventuele kosten bij verlies nemen we voor onze rekening, bij winst houden we nog steeds 25% van het claimbedrag in.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Helaas zijn vliegtuigen nog elke dag vertraagd, maar u bent niet de enige die dit is overgekomen. Vele voorgangers hebben dit ook meegemaakt, en een compensatie ontvangen! Gemiddeld geven ze onze dienstverlening een 9! 

Waar wacht u nog op? We nemen u veel tijd en energie uit handen.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !