Aansluiting gemist van uw Emirates vlucht?

Is uw eerste vlucht vertraagd of geannuleerd en heeft u daardoor uw aansluitende vlucht gemist? Controleer dan gelijk hieronder je vlucht en ontvang € 600,- compensatie!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Hoe krijg je vergoeding als je je aansluitende vlucht hebt gemist?

Indien je een vlucht met een overstap boekt is de kans het grootst dat u met een vertraging aankomt op uw eindbestemming. Als de eerste Emirates vlucht met vertraging vertrekt of misschien wel geannuleerd wordt loopt u het risico de aansluitende vlucht te missen doordat u wellicht te laat bij de gate bent of het vliegtuig al helemaal vertrokken is.

In deze gevallen heb je hoogstwaarschijnlijk recht op compensatie.

Waar heb je recht op?

Emirates moet u allereerst een vervangende vlucht aanbieden om er zo voor te zorgen dat u alsnog op uw eindbestemming aankomt. Eventueel kan de vervangende vlucht, een vlucht zijn van een partner van Emirates.

Als de wachttijd oploopt tot meer dan twee uur dan, wat vaak het geval is, dan heeft u ook recht op verzorging. Recht op verzorging houdt in dat u eten, drinken en telefoongesprekken aangeboden moet krijgen. Als de vervangende vlucht pas de volgende dag gaat is Emirates ook verplicht een overnachting voor u te betalen. Als in het slechtste geval Emirates dit niet regelt voor u is het van belang dat de bonnen goed bewaard worden. Aviclaim kan deze bonnen meenemen in de claim.

Daarnaast heeft u recht op een financiële compensatie.

 


Wetgeving
Binnen Europa is een verordening waarin is vastgelegd dat passagiers gecompenseerd moeten worden wanneer er sprake is van een aankomstvertraging op de eindbestemming van minimaal drie uur. Als u de aansluitende vlucht bij Emirates mist, is de kans groot dat de vertraging meer dan drie uur is aangezien Emirates voornamelijk langeafstandsvluchten uitvoert en dus niet elk uur naar elke bestemming vliegt.

Vergoeding aansluitende Emirates vlucht

De hoogte van de vergoeding volgens de EU verordening wordt bepaald op basis van afstand. Aangezien Emirates alleen lange afstandsvluchten uitvoert vanuit Europa heb je hoogstwaarschijnlijk recht op € 600,- vergoeding per passagier van Emirates.


Te vliegen afstand Compensatie:

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-


Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.  

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste aansluiting kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij Emirates. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak worden claims voor gemiste aansluiting afgewezen omdat omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde Emirates vlucht waardoor ze hun aansluiting hebben gemist zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !