Met Emirates uw overstap gemist?

Als de eerste vlucht vertraagd of geannuleerd is kan het zijn dat de aansluitende vlucht gemist wordt? Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan recht op een vergoeding! Controleer dan gelijk hieronder je vlucht en ontvang € 600,- compensatie!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Hoe krijg je vergoeding als je je overstap met Emirates hebt gemist?

Indien je een vlucht met een overstap boekt is de kans het grootst dat u met een vertraging aankomt op uw eindbestemming. Luchtvaartmaatschappijen proberen een zo kort mogelijke overstap aan te bieden om zo uiteindelijk een korte reisduur te hebben. Als de eerste Emirates vlucht met vertraging vertrekt of misschien wel geannuleerd wordt loopt u het risico de overstap te missen doordat u wellicht te laat bij de gate bent of het vliegtuig al helemaal vertrokken is.

In dit  geval heb je hoogstwaarschijnlijk recht op compensatie.

Waar heb je recht op?

Emirates moet u allereerst een vervangende vlucht aanbieden om er zo voor te zorgen dat u alsnog op uw eindbestemming aankomt. Een vervangende vlucht hoeft niet perse uitgevoerd te worden door Emirates, deze kan ook worden uitgevoerd door een partner van Emirates.

Als de vertrekvertraging oploopt tot meer dan twee uur dan, dan moet Emirates ook verzorging aanbieden. Recht op verzorging houdt in dat u eten, drinken en telefoongesprekken aangeboden moet krijgen. Als de vervangende vlucht voor de gemiste overstap pas de volgende dag gaat is Emirates ook verplicht een overnachting voor u te betalen.

Als in het slechtste geval Emirates dit niet regelt voor u is het van belang dat de bonnen goed bewaard worden. Aviclaim kan deze bonnen meenemen in de claim.

Wetgeving
Binnen Europa is een verordening waarin is vastgelegd dat passagiers gecompenseerd moeten worden wanneer de overstap wordt gemist en er sprake is van een aankomstvertraging op de eindbestemming van minimaal drie uur. Als u de overstap vlucht bij Emirates mist, is de kans groot dat de vertraging meer dan drie uur is aangezien Emirates voornamelijk langeafstandsvluchten uitvoert en dus niet elk uur naar elke bestemming vliegt.

Vergoeding gemiste overstap Emirates vlucht

De hoogte van de vergoeding volgens de EU verordening wordt bepaald op basis van afstand. Hieronder staan de afstanden plus de daarbij behorende bedragen:


Te vliegen afstand Compensatie:

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-


Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.  

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste overstap kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij Emirates. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak worden claims voor gemiste aansluiting afgewezen omdat omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een gemiste overstap met Emirates zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !