Is uw Emirates vlucht vertraagd?

Heeft u vertraging gehad met uw Emirates vlucht? Claim dan nu 600 Euro compensatie! Controleer hieronder uw vlucht!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht vertraagd Emirates

Als uw vlucht vertraagd is en uw vertraging met Emirates is opgelopen tot meer dan drie uur heeft u mogelijk recht op compensatie. Voor Emirates vluchten is het van belang dat de vluchten zijn begonnen in Europa, aangezien het een Europese wetgeving is.

Het kan ook zijn dat uw eerste vlucht minder dan drie uur vertraagd is maar dat u door de vertraging wel een aansluitende vlucht heeft gemist en hierdoor uiteindelijk alsnog drie uur later aankomt op de eindbestemming. Ook in deze gevallen heeft u recht op compensatie. 


Wetgeving
In de Europese wetgeving (261/2004) zijn uw rechten als passagier beschermd in dit soort situaties.  De hoogte van de compensatie voor uw vertraagde vlucht met Emirates hangt samen met de te vliegen afstand van uw vlucht(en).  Aangezien Emirates voornamelijk vluchten uitvoert naar hun hub op Dubai spreken we over langeafstandsvluchten waarbij de compensatie ligt op € 600,- per persoon.

Voor de duidelijkheid hieronder toch nog alle mogelijke compensatie bedragen.

  • Een vertraagde Emirates vlucht tot 1500 kilometer  → 250 euro p.p.!
  • Een vertraagde Emirates vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer → 400 euro p.p.!
  • Een vertraagde Emirates vlucht van meer dan 3500 kilometer → 600 euro p.p.!

Bij vluchten van meer dan 3500 kilometer waarbij de vertraging tussen de 3 en 4 uur betreft mag Emirates de compensatie halveren naar € 300,00 per persoon.


Daarnaast is het van belang de de vertraging niet kwam door buitengewone omstandigheden. Dit zijn bijvoorbeeld hevige mist, sneeuwval of in het ergste geval, terreurdreiging. Hier kan Emirates logischerwijs niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Er is altijd een discussie of de vertraging kwam door buitengewone omstandigheden. Bij twijfel is het van belang dat u ons vraagt hoe Aviclaim de situatie inschat. Aviclaim beoordeeld op basis van statische gegevens de kans op slagen.

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen voor uw vertraagde Emirates vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Emirates geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw TUI vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u TUI aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !