Is uw Eurowings vliegtuig vertraagd?

Heeft uw vliegtuig een forse vertraging opgelopen, dan heeft u waarschijnlijk recht op een vergoeding. De compensatie bedragen liggen tussen de € 250,- en € 600,-. Check gelijk uw vluchtnummer en ontdek hoeveel uw vertraagde Eurowings vlucht u op kan leveren!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heb ik recht op als mijn vliegtuig is vertraagd?
Als u vloog met Eurowings, en uw vliegtuig is met meer dan drie uur vertraagd geraakt dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Belangrijk om te weten is dat het hier om aankomsttijd van uw vliegtuig. Het kan zijn dat de vlucht meer dan drie uur later vertrekt maar binnen de drie uur vertraging aankomt, het vliegtuig vliegt dan sneller dan normaal. De compensatie wordt voornamelijk bepaald op basis van de vliegafstand.

Wetgeving
Sinds 2004 is er een Europese Verordening (261/2004) van kracht waarin de rechten van passagiers zijn beschermd. Zo is Eurowings bijvoorbeeld al verplicht u verzorging te bieden als uw vliegtuig 2 uur later lijkt te gaan vertrekken. U moet dan denken aan bijvoorbeeld eten en drinken. Loopt de vertraging op tot de volgende dag, dan moet Eurowings u ook een hotel overnachting aanbieden. Als de totale aankomstvertraging meer dan 3 uur is, dan heeft u ook recht op een financiële compensatie. De bedragen worden bepaald door de afstand en de opgelopen vertraging.

De vergoedingen zijn als volgt:  

  • 250 Euro voor vluchten tot 1.500 kilometer
  • 400 Euro voor vluchten van meer dan 1.500 kilometer binnen de Europese Unie
  • 400 Euro voor alle vluchten tussen 1.500 en 3.500 kilometer buiten de Europese Unie
  • 600 Euro voor alle vluchten van meer dan 3.500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Als uw vliegtuig tussen de 3 en 4 uur te laat op zijn eindbestemming aan kwam bij een vlucht van meer dan 3.500 kilometer dan mag Eurowings het compensatiebedrag halveren.

Omdat de wetgeving in de Europese Unie geldt, is het van belang dat uw vliegtuig vertrok  vanuit de Europese Unie, of dat u vloog met een Europese vliegtuigmaatschappij.

Daarnaast mag er geen sprake zijn van buitengewone omstandigheden. Dit zijn situaties waar Eurowings niets aan kan doen, zoals hevige sneeuwval of een vogelaanvaring.

Als u zelf al eens geprobeerd heeft om een claim in te dienen is het goed mogelijk dat u heeft ondervonden dat de maatschappijen alle trucs uit de kast halen om niet te hoeven betalen. Daarom bestaat Aviclaim! Wij verzamelen vele claims en inmiddels weten de luchtvaartmaatschappijen dat we doorgaan tot het bittere einde om de compensatie te verkrijgen.

Wij gaan kosteloos voor u aan de slag. U vult online uw gegevens in en wij doen de rest.

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

Uw vliegtuig was vertraagd en u wilt graag een compensatie ontvangen. Dit kan kosteloos bij Aviclaim.
Alleen als we succesvol zijn in het claimen van de compensatie houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Als het ons niet lukt, betaalt u niets.

Juridisch traject

Als u een van de 200-300 passagiers bent in een vliegtuig dat vertraagd is, kunt u zich voorstellen dat dit een vliegtuigmaatschappij veel geld kost. Ze betalen dan ook liever niet uit, dan wel. Wij gaan zelfs voor u naar de Rechtbank als de betaling uitblijft! De eventuele kosten bij verlies nemen we voor onze rekening.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Helaas zijn vliegtuigen nog elke dag vertraagd, maar u bent niet de enige die dit is overgekomen. Vele voorgangers hebben dit ook meegemaakt, en een compensatie ontvangen! Gemiddeld geven ze onze dienstverlening een 9! Waar wacht u nog op? We nemen u veel tijd en energie uit handen.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !