Wat was uw situatie bij KLM?
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is al sinds 1919 actief in Nederland. De KLM group biedt zo’n 32.000 mensen een baan en door samenwerkingen met andere luchtvaartmaatschappijen kun je zo’n beetje overal ter wereld komen met KLM. Samen met vaste partner Air France vervoeren ze jaarlijk 77 miljoen passagiers, met 573 vliegtuigen! Daarnaast kun je door deze samenwerking in 103 landen komen met KLM. Op de thuisbasis Schiphol is het in het zomerseizoen dan ook ontzettend druk en dit leidt soms door vertragingen als er ergens iets mis gaat.

Sinds 2005 is er een wetgeving van kracht die de rechten van de passagier beschermt, zodat u recht heeft op compensatie als uw KLM vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Bij overboeking bent u tegen uw zin geweigerd op uw vlucht. Ook wanneer u de aansluiting mist heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Om in aanmerking te komen, moet uw KLM vlucht met meer dan 3 uur vertraagd zijn. De hoogte van de compensaties voor vertraagde vluchten zijn op basis van de gevlogen afstand en gelden vanaf 3 uur vertraging:

                 KLM vluchten tot 1500km, binnen de EU:                         € 250,-
                 KLM vluchten tussen 1500-3500km, binnen de EU:        € 400,-
                 KLM vluchten van meer dan 3500km, buiten de EU:       € 600,-

De herkenbare blauwe vliegtuigen van KLM zijn geïnspireerd op het alom bekende Nederlandse Delfts blauw. Passagiers in de business class krijgen dan ook een Delfts blauwe replica van Nederlandse bouwwerken mee naar huis als cadeautje.

Bent u ook met KLM op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Doe gelijk de check om te kijken of u recht heeft op compensatie voor uw vertraagde vlucht KLM, of kies de situatie die voor u van toepassing was.

Kies uw situatie bij KLM!

Vlucht vertraagd

Was uw vlucht bij KLM met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft. 

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij KLM geannuleerd en bent u daardoor met meer dan 3 uur vertraging op uw eindbestemming aangekomen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij KLM overboekt en mocht u niet mee? Kwam u hierdoor met meer dan 3 uur vertraging alsnog aan op uw bestemming, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw KLM vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u KLM aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten