Vertraagde vlucht Transavia?!

Was uw Transavia vlucht vertraagd met meer dan 3 uur? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Doe gelijk de check, en ontvang tot wel 600 euro per persoon!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht vertraagd
Vele vluchten zijn vertraagd, ook bij Transavia. U kunt alleen niet voor alle vertraagde vluchten een claim indienen. De vertraging moet hiervoor minimaal 3 uur zijn bij aankomst. Dit houdt in dat u 3 uur later aan moet komen dan de tijd op uw ticket. De aankomsttijd wordt bepaald als Transavia de deur opent aan de gate op bestemming.

Wetgeving
Gelukkig zijn uw rechten in de Europese wetgeving (261/2004) als passagier beschermd in dit soort situaties. Als uw Transavia vlucht vertraagd is, dan kan de compensatie oplopen tot wel 600 euro per persoon! De hoogte van de compensatie voor uw vertraagde Transavia vlucht hangt samen met de te vliegen afstand van uw vlucht(en).

De compensatie bedragen zijn als volgt:

  • Een vertraagde Transavia vlucht tot 1500 kilometer, binnen de EU                                    → 250 euro compensatie!
  • Een vertraagde Transavia vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer, binnen en de EU        → 400 euro compensatie!
  • Een vertraagde Transavia vlucht van meer dan 3500 kilometer, buiten de EU                 → 600 euro compensatie!

Bij vluchten van meer dan 3500 kilometer waarbij de vertraging tussen de 3 en 4 uur betreft, kan de luchtvaartmaatschappij de compensatie halveren naar €300,00 per persoon.

Ook mag er geen sprake zijn van buitengewone omstandigheden. Dit zijn omstandigheden waar Transavia geen invloed op heeft, en de vertraging hebben veroorzaakt. Te denken valt aan zeer slecht weer, politieke onrust, terreurdreiging en/of stakingen van derden die invloed hebben op uw vlucht.

Een claim indienen kan een hele onderneming zijn voor een vertraagde vlucht bij Transavia. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Vaak is dat echter helemaal niet de reden van de vertraging. Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en Transavia weet dat we doorgaan tot de rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! Daardoor heeft u vaak sneller uw compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen voor uw vertraagde Transavia vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Transavia geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !