Heeft u te maken gehad met instapweigering bij United Airlines?

Werd het instappen u geweigerd op uw United Airlines-vlucht, dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Dit kan oplopen tot wel € 600,- per passagier! Controleer nu gelijk uw rechten!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Wat is instapweigering?

Instapweigering is wanneer u een het personeel van United Airlines u niet laat instappen op de door u geboekte vlucht. Dit terwijl u beschikt over de juiste reispapieren, u zich tijdig gemeld op de luchthaven en u fysiek en mentaal in staat bent om te vliegen. In dit geval is er sprake van instapweigering.

Wat is de oorzaak van mijn instapweigering bij United Airlines?

De vlucht is in dergelijke gevallen vaak overboekt. Ze gaan ervan uit dat er altijd mensen zijn die niet op komen dagen, of hun vlucht missen. Door extra stoelen te verkopen kan United Airlines meer winst maken. Indien wel iedereen op komt opdagen, dan zullen er passagiers geweigerd worden aan boord.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagiers recht hebben op een compensatie als ze worden geweigerd op een vlucht. U moet echter wel meer dan 3 uur vertraging hebben opgelopen. Als het alternatief wat u wordt aangeboden voor u geen optie is en u hierdoor besluit niet verder te reizen, dan heeft u recht op onderstaande bedragen en recht op teruggave van uw ticket. De gevlogen of de te vliegen afstand bepaald de hoogte van de compensatie.

Te vliegen afstand: Compensatie:

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-

Daarnaast zijn twee punten nog van belang alvorens u recht heeft op compensatie bij instapweigering, namelijk:

Voor United Airlines gelden deze regels alleen als de vlucht waarop u geweigerd bent vertrok vanuit de Europese Unie.

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u

aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij United Airlines. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u ook geen enkele cent.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Luchtvaartmaatschappijen proberen vaak om een claim vanwege instapweigering af te wijzen omdat ze al aan hun verplichtingen zouden hebben voldaan door u verzorging en een nieuwe vlucht aan te bieden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook tegen hun wil op de vlucht zijn geweigerd en een claim hebben ingediend, zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !