United Airlines vlucht vertraagd?

Heeft u meer dan drie uur vertraging gehad met uw United Airlines vlucht? Dan heeft u mogelijk recht op compensatie tot € 600,- per persoon. Controleer gelijk!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht vertraagd

Indien uw vlucht met meer dan drie uur vertraagd is heeft u mogelijk recht op compensatie. Echter geldt dit niet voor alle vluchten van United Airlines met vertraging.  De duur van de vertraging wordt bepaald door het verschil tussen de aankomsttijd op uw ticket en de tijd dat de deur van vliegtuig aan de gate open gaat. Voor vluchten van United Airlines is het wel van belang dat de vluchten zijn begonnen vanuit Europa, aangezien het gaat om een Europese wetgeving.

Wetgeving
In de Europese wetgeving (261/2004) zijn uw rechten als passagier beschermd in dit soort situaties.  De hoogte van de compensatie voor uw vertraging met United Airlines hangt samen met de te vliegen afstand van uw vlucht(en). Omdat United Airlines geen vluchten uitvoert binnen Europa zal dit hoogstwaarschijnlijk ten alle tijden € 600,- per passagier zijn. Voor de volledigheid hieronder toch nog alle mogelijke compensatie bedragen.

  • Een vertraagde United Airlines vlucht tot 1500 kilometer  → 250 euro p.p.!
  • Een vertraagde United Airlines vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer → 400 euro p.p.!
  • Een vertraagde United Airlines vlucht van meer dan 3500 kilometer → 600 euro p.p.!

Bij vluchten van meer dan 3500 kilometer waarbij de vertraging tussen de 3 en 4 uur betreft mag United Airlines de compensatie halveren naar € 300,00 per persoon.
Daarnaast is het van belang de de vertraging niet kwam door buitengewone omstandigheden. Dit zijn bijvoorbeeld hevige mist of sneeuwval, stakingen van externe partijen zoals de luchtverkeersleiding of in het ergste geval, terreurdreiging. Hier kan United logischerwijs niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen voor uw vertraagde United Airlines vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij United Airlines geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw United Airlines vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u United Airlines aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !