Controleer nu uw Vueling vlucht!

Was uw Vueling vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, geannuleerd, overboekt of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Doe gelijk de check!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vueling werd pas in 2004 opgericht als low-cost-carrier maar beschikt over een ruime vloot, en een groot arsenaal aan toestellen. De 111 toestellen reiken tot wel 163 bestemmingen, voornamelijk in Europa maar ook enkele vluchten vliegen op Noord-Afrika en de noordelijke landen van het Midden-Oosten.

De belangrijkste luchthavens in Europa voor de Spaanse maatschappij zijn de thuisbasis Barcelona en de luchthaven van Rome. Net als bij andere prijsvechters is het ook bij Vueling van belang dat alles zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Indien er dan ergens een kink in de kabel ontstaat, zorgt dit snel voor vertragingen. Voor eventueel andere vluchten heeft dit zo ook zijn gevolgen, bijvoorbeeld annulering van de vlucht. Gelukkig is er een wetgeving van kracht die uw rechten beschermd als u te maken krijgt met langdurige vertraging, annulering, wanneer u de aansluiting mist of wanneer er sprake is van overboeking van een vlucht. In dat laatste geval zijn er meer tickets verkocht dan het aantal zitplaatsen in het vliegtuig. U kan in zo’n geval geweigerd worden op de vlucht.

Indien de uiteindelijke aankomstvertraging meer dan 3 uur betrof heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Wel is het van belang dat de vertraging de schuld is van Vueling en niet van externe omstandigheden zoals slecht weer.

De compensatiebedragen zijn als volgt:

  • Vueling vluchten tot 1500 km, binnen de EU:                         € 250,-
  • Vueling vluchten tussen 1500-3500 km, binnen de EU:        € 400,-
  • Vueling vluchten van meer dan 3500 km, buiten de EU:       € 600,-

Bent u ook met Vueling op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of u wel of geen recht op compensatie heeft voor uw vlucht!

Kies uw situatie bij Vueling!

Vlucht vertraagd

Was uw Vueling vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft. 

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij Vueling geannuleerd en was u daardoor meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij Vueling overboekt en mocht u niet mee? Kwam u hierdoor met meer dan 3 uur vertraging alsnog aan op uw bestemming, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw Vueling vlucht checken! Had u een vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Vueling aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten