Is uw Vueling vlucht geannuleerd?

Is uw Vueling vlucht op het laatste moment geannuleerd? Dan heeft u naast nieuwe vluchten waarschijnlijk recht op compensatie tot wel 600 euro per persoon! Doe gelijk de check!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht geannuleerd
Indien uw Vueling vlucht geannuleerd wordt dienen ze dit zo spoedig mogelijk aan u kenbaar te maken. Ook dienen ze met een alternatief te komen om u alsnog zo snel mogelijk op uw eindbestemming te krijgen. Een vlucht kan ook als geannuleerd de boeken in gaan als deze na het opstijgen terugkeert, of bijvoorbeeld landt op een nabijgelegen luchthaven. Vueling is er in dat geval namelijk niet in geslaagd om u naar uw eindbestemming te vervoeren.

Mijn Vueling vlucht is geannuleerd, wat nu?
Vueling boekt normaliter nieuwe vluchten voor u onder vergelijkbare omstandigheden en bij de eerstvolgende mogelijkheid. Stel dat Vueling zelf geen vluchten beschikbaar heeft, dan kunnen ze u ook met een andere maatschappij mee laten vliegen. Gedurende de wachttijd op de nieuwe vlucht dient Vueling u ook verzorging te bieden in de vorm van eten en drinken en eventueel een hotelovernachting indien de vlucht pas gepland staat voor de volgende dag. En misschien wel het belangrijkste, als u met meer dan 3 uur vertraging uw eindbestemming bereikt ten opzichte van uw geboekte vliegtijden, heeft u ook nog eens recht op een flinke compensatie. Deze kan oplopen tot wel €600,-. Bij korte vluchten tot 1500 kilometer geldt dit zelfs al voor 2 uur vertraging!

Wetgeving
Zoals in de wet staat opgenomen (EU 261/2004) heeft u recht op een financiële compensatie als uw vlucht geannuleerd is. Om een claim in te dienen bij Vueling moet uw vlucht aan de onderstaande vier voorwaarden voldoen.

Dit zijn:
- De annulering was minder dan 14 dagen voor vertrek aan u kenbaar gemaakt.
- U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van Vueling.
- U bent na de omboeking van Vueling met meer dan 3 uur vertraging aangekomen.
- De annulering was de schuld van Vueling, en niet door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Voldoet uw geannuleerde Vueling vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier:

  • Voor vluchten tot 1500 kilometer (2 uren vertraagd)                                  → 250 euro!
  • Binnen de EU, langer dan 1500 kilometer (3 uren vertraagd)                    → 400 euro!
  • Buiten de EU, tussen de 1500 en 3500 kilometer (3 uren vertraagd)       → 400 euro!
  • Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)                                               → 300 euro!
  • Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd)                                               → 600 euro!

Doordat Aviclaim vele passagiers heeft bij gestaan bij geannuleerde Vueling vluchten weten we wanneer u wel of niet recht heeft op compensatie. Ook kunnen we nagaan of er sprake was van buitengewone omstandigheden of niet. Vaak zien we dat claims hiervoor worden afgewezen, terwijl dit vaak onterecht is! Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en Vueling weet dat we doorgaan tot de Rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! Daardoor heeft u vaak sneller uw compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw geannuleerde  Vueling vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij Vueling. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw geannuleerde vlucht dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook helemaal niets.

 

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Vaak wordt een claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie voor uw te verkrijgen, betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde Vueling vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een dikke 9! En daar zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten