Vertraagde vlucht Vueling?!

Was uw Vueling vlucht vertraagd met meer dan 3 uur? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Doe gelijk de check, en ontvang tot wel 600 euro per persoon!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht vertraagd
Helaas zijn vluchtvertragingen aan de orde van de dag, ook zeker bij Vueling. Wanneer uw Vueling vlucht met meer dan 3 uur vertraagd is, heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Het gaat hier om de aankomsttijd, welke bepaald wordt op het moment dat het Vueling personeel de deur van het vliegtuig opent aan de gate.

Wetgeving
Gelukkig zijn uw rechten in de Europese wetgeving (261/2004) als passagier beschermd in dit soort situaties. U kunt tot wel 600 euro per persoon compensatie claimen bij Vueling voor uw vertraagde vlucht! De hoogte van de compensatie, hangt af van de vluchtafstand.

De compensatie bedragen zijn als volgt:

  • Een vertraagde Vueling vlucht tot 1500 kilometer, binnen de EU → 250 euro compensatie!
  • Een vertraagde Vueling vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer, binnen en de EU → 400 euro compensatie!
  • Een vertraagde Vueling vlucht van meer dan 3500 kilometer, buiten de EU → 600 euro compensatie!

Bij vluchten van meer dan 3500 kilometer waarbij de vertraging tussen de 3 en 4 uur betreft, kan de luchtvaartmaatschappij de compensatie halveren naar € 300,00 per persoon.

Als er omstandigheden zijn geweest zoals extreem slecht weer, stakingen terreurdreiging of politieke onrust, dan heeft u mogelijk geen recht op compensatie. Dit zijn buitengewone omstandigheden waar Vueling niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Een claim indienen bij Vueling is een lastig karwei. Het duurt vaak lang voordat u een reactie krijgt, of u krijgt er helemaal geen. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden, terwijl dat vaak onjuist is. Doordat wij vele claims verzamelen en inzicht hebben in de omstandigheden, staan we sterker en Vueling weet dat we doorgaan tot de rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! Daardoor heeft u vaak sneller uw compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen voor uw vertraagde Vueling vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Vueling geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten