Aansluiting gemist?

Heeft u door een vertraging van de eerdere vlucht uw aansluitende vlucht gemist? Doe gelijk de check en ontvang tot wel 600 euro voor het missen van uw aansluitende vlucht!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Ik heb mijn aansluiting gemist, wat zijn mijn rechten?
Als u uw aansluitende vlucht heeft gemist omdat een eerdere vlucht te maken had met vertraging, dan kan dat voor vervelende situaties zorgen. De luchtvaartmaatschappij dient u dan in ieder geval nieuwe tickets aanbieden voor de eerstvolgende vlucht, onder vergelijkbare omstandigheden. Heeft verder reizen voor u geen zin meer, dan dient de luchtvaartmaatschappij u terug te vliegen naar de luchthaven waar u reis begon.

In de meeste gevallen zal de luchtvaartmaatschappij nieuwe tickets voor u regelen, of u mee laten vliegen met een vliegmaatschappij waarmee ze samenwerken. Is de wachttijd langer dan 3 uur, dan dienen ze u ook verzorging te bieden in de vorm van eten, drinken en twee telefoongesprekken. Gaat uw volgende vlucht pas de volgende dag, dan dient er ook een hotelovernachting geregeld te worden. Als dit niet het geval is, bewaar dan de bonnetjes voor gemaakte onkosten goed.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagiers recht hebben op een compensatie als de aankomstvertraging meer dan 3 uren bedraagt. Als u de aansluitende vlucht mist, komt u in veel gevallen later dan 3 uren aan ten opzichte van uw oorspronkelijke reisplan. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de te vliegen afstand.

Te vliegen afstand:                              Compensatie:
tot 1500 kilometer                                    € 250,-
tussen 1500 en 3500 kilometer              € 400,- 
meer dan 3500 kilometer                        € 600,-

Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.

Om aanspraak te kunnen maken op compensatie zijn er nog twee voorwaarden waaraan uw claim moet voldoen.

  • De vluchten dienen op één boeking te staan. Twee verschillende uitvoerende luchtvaartmaatschappijen is geen probleem, zolang u de twee vluchten maar tegelijk hebt geboekt, en niet afzonderlijk bij verschillende maatschappijen.
  • Uw eerste vlucht was gepland met een Europese luchtvaartmaatschappij, of vertrok vanuit de Europese Unie.

Een vergoeding daadwerkelijk uitgekeerd krijgen van de luchtvaartmaatschappij vanwege een gemiste aansluiting kan een lastig proces zijn. Vaak menen de luchtvaartmaatschappijen dat ze aan hun plicht hebben voldaan, door u alsnog op de eindbestemming te brengen. Als dit echter met een vertraging van 3 uur of meer is geweest, heeft u nog steeds recht op een vergoeding. Doordat wij vele claims verzamelen staan we een stuk sterker dan de gemiddelde consument. Daarnaast weten de luchtvaartmaatschappijen dat we doorgaan tot de rechtbank als ze de vergoeding weigeren uit te betalen. Hierdoor heeft u vaak sneller uw compensatie en is het indienen van een claim zo geregeld!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste aansluiting kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 29% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.

 

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Luchtvaartmaatschappijen proberen vaak om een claim voor aansluiting gemist af te wijzen omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 29% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht waardoor ze hun aansluiting hebben gemist zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Hoeveel is de compensatie als u de aansluitende vlucht mist?

De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de totale vliegafstand.

€ 250,00

Vluchten tot 1500 kilometer

€ 400,00

Vluchten tussen de 1500 en 3500 kilometer binnen de EU

€ 600,00

Vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de EU

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw vlucht checken! Voer uw aansluitende vlucht(en) en geef vervolgens aan welke vlucht is vervangen. Voer vervolgens uw nieuwe vluchtdetails in. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op vergoeding, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op vergoeding? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u de luchtvaartmaatschappij aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claim bedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !