Problemen met uw United Airlines vlucht?

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

United Airlines is één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Amerika. Dit komt mede doordat United Airlines  in 2010 is gefuseerd met Continental Airlines.  De vloot bestaat op dit moment uit 714 vliegtuigen en vliegen naar 374 bestemmingen. Chicago Airport is de grootste ‘hub van United. Er vertrekken daar dagelijks meer dan 550 vluchten. Waar United Airlines uiteraard een groot netwerk heeft binnen de Verenigde staten vliegen ze dagelijks naar Brussel en Amsterdam van onder andere Chacago (O’Hare), Washington (Dulles), Houston (George Bush Airport) en Newark (Liberty).  In 2017 trok United Airlines wereldwijd de aandacht door een passagier met geweld te verwijderen uit het vliegtuig omdat deze overboekt was. Een van de passagiers weigerde van het vliegtuig te gaan en werd het vliegtuig uitgesleept en raakte tot bloedens toe gewond. Waar in Europa een regelgeving is om passagiers te beschermen tegen vertraging, annulering en instapweigering is deze er niet in Amerika. Overigens heeft United Airlines wel een schikking getroffen met deze man.


Sinds 2005 is de een wetgeving van kracht die de rechten van de passagier beschermt, zodat u recht heeft op compensatie als uw United vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Bij overboeking bent u tegen uw zin geweigerd op uw vlucht. Ook wanneer u de aansluiting mist heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Om in aanmerking te komen moet uw reis wel vanuit Europa beginnen en moet u met meer dan 3 uur vertraagd zijn. De hoogte van de compensaties voor vertraagde vluchten zijn op basis van de gevlogen afstand, en gelden vanaf 3 uur vertraging:

                 United Airlines vluchten tot 1500km, binnen de EU:                         € 250,-
                 United Airlines  vluchten tussen 1500-3500km, binnen de EU:       € 400,-
                 United Airlines  vluchten van meer dan 3500km, buiten de EU:     € 600,-

Sinds de fusie met Continental Airlines is de luchtvaartmaatschappij te herkennen aan een combinatie van het United logo in samenspel met die van het Continental logo.

Bent u ook met United Airlines op vakantie/reis geweest, en had uw problemen gedurende uw reis? Doe gelijk de check om te kijken of u recht heeft op compensatie.

Kies uw situatie bij United Airlines

Vlucht vertraagd

Was uw United Airlines vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft. Meer weten over uw rechten bij vertraging.

Vlucht geannuleerd

Was uw United Airlines vlucht geannuleerd en bent u daardoor meer dan 3 uur later aangekomen, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij United Airlines vlucht overboekt en mocht u niet mee? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check bovenaan de pagina om te zien of u recht heeft op compensatie.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw United Airlines vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan kunt u een claim indienen.

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Alles ingevuld? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u United Airlines aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat soms moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !