Wat was de situatie met uw Emirates vlucht?

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Emirates is in 1985 opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates heeft als standplaats Dubai en is net als het land zelfs de afgelopen 20 jaar heel snel gegroeid en aan luxe geen gebrek. Desondanks zijn tickets goed betaalbaar.

Momenteel heeft Emirates zo’n 240 toestellen en heeft het een zelfde aantal in bestelling. Ze zijn de grootste gebruiker van de A380, die ook dagelijks tweemaal in Amsterdam landt. Tegelijkertijd groeien natuurlijk ook de passagiersaantallen. Waar in 2000 nog zo’n kleine 7 miljoen passagiers werden vervoerd, zijn dat er tegenwoordig ruim 51 miljoen.

Emirates vliegt inmiddels op 153 bestemming wereldwijd en tevens op alle continenten. Wel gaan alle vluchten via Dubai, dus een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Hong Kong zit er helaas niet in. Ook Emirates, die als een van de beste maatschappijen ter wereld wordt gezien heeft wel eens te maken met vertragingen, annulering en overboeking. In het laatste geval heeft Emirates meer tickets verkocht dan zitplaatsen en mag u dus niet mee. Doordat u altijd via Dubai vliegt, bestaat de kans ook dat u uw aansluiting mist. In het eerste geval (vertraging) kan het zijn dat u uw overstap mist. In al deze gevallen heeft u mogelijk recht op compensatie als u met meer dan 3 uur vertraging aankomt op uw eindbestemming. Voorwaarde is wel dat uw eerste Emirates vlucht vertrok vanuit de Europese Unie.

Omdat Emirates vanuit Europa altijd direct naar Dubai vliegt, zijn de compensatiebedragen als volgt:

                Emirates vluchten tussen 1500-3500 km:         € 400,- (meer dan 3 uur vertraging)
                Emirates vluchten van meer dan 3500 km:      € 300,- (tussen de 3 en 4 uur vertraging)
                Emirates vluchten van meer dan 3500 km:      € 600,- (meer dan 4 uur vertraging)

Bent u ook met Emirates op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of je wel of geen recht op compensatie hebt voor je vertraagde vlucht!

Kies uw situatie bij Emirates!

Vlucht vertraagd

Vertrok uw Emirates vlucht vanuit de Europese Unie en was uw vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij Emirates, die gepland was om te vertrekken vanuit de Europese Unie geannuleerd en was u daardoor meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Overstap gemist

Als de eerste vlucht vertraagd of geannuleerd is kan het zijn dat de aansluitende vlucht gemist wordt? Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan recht op een vergoeding! Controleer dan gelijk hieronder je vlucht en ontvang € 600,- compensatie!

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw Emirates vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Emirates aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !