Is uw Emirates vlucht geannuleerd?

Is op het laatste moment uw Emirates vlucht geannuleerd? Naast een nieuwe vlucht heeft u waarschijnlijk ook recht op compensatie tot wel € 600,- per persoon. Controleer nu uw vlucht en zie hoeveel geld u kan claimen bij Emirates.

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht geannuleerd

Als Emirates uw vlucht annuleert dan dient zij zo snel mogelijk informatie te verstrekken. Als uw vlucht binnen 7 dagen voor vertrek wordt geannuleerd en wordt er geen passende vervangende vlucht aangeboden wordt is Emirates verplicht u te compenseren. Indien er wel een vervangende vlucht wordt aangeboden maar u alsnog meer dan drie uur later aankomt op uw eindbestemming heeft u naast de vervangende vlucht ook recht op compensatie.


Wat moet ik doen bij annulering van mijn Emirates vlucht?

Op het moment dat u hoort over de annulering raden wij u aan zich direct te melden bij de Emirates balie/ klantenservice. Emirates is namelijk verplicht voor alle passagiers een vervangende vlucht te regelen. De plekken op andere vluchten zijn waarschijnlijk niet in overvloed aanwezig. Hoe eerder u zich meldt, hoe groter de kans dat u een vervangende vlucht heeft die schikt.

Als de vertrekvertraging oploopt tot meer dan twee uur heeft Emirates ook de plicht verzorging aan te bieden. Verzorging houdt in dat zij bonnen uitreiken voor eten en drinken. Mocht de vervangende vlucht pas een dag later vertrekken moet Emirates ook zorgen voor een overnachting in een hotel. Indien dit niet wordt aangeboden door Emirates kunt u deze zelf boeken en nemen wij deze kosten mee in de claim.

Naast dit allen heeft ook recht op een financiële vergoeding van Emirates. Als de totale aankomstvertraging meer dan drie uur is heeft u recht op  compensatie. De compensatie bedragen zijn afhankelijk van de afstand van de vlucht. Omdat Emirates voornamelijk lange afstandsvluchten doet is de kans groot dat u recht heeft op € 600,- per passagier.

Wetgeving
Aan de volgende voorwaarden moet u doen alvorens wij een claim kunnen indienen voor de geannuleerde United vlucht.

Voorwaarden

  • U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van Emirates.
  • U bent na de omboeking van Emirates met meer dan 3 uur vertraging aangekomen op uw eindbestemming.
  • De annulering was de schuld van Emirates, en niet door een buitengewone omstandigheid zoals bijvoorbeeld een botsing met een vogel.  

 

Voldoet uw vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier van Emirates:

  • Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)     → 300 euro!
  • Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd) → 600 euro!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw geannuleerde  Emirates vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw geannuleerde vlucht dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Vaak wordt een claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie voor uw te verkrijgen, betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde Emirates vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een dikke 9! En daar zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !