Wat was uw situatie bij British Airways?

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

British Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk en ook wereldwijd zijn ze een erg grote maatschappij. Met maar liefst 295 vliegtuigen bediend British Airways samen met haar partners ruim 600 bestemmingen. Het is zelfs een van de weinig maatschappijen die vluchten uitvoert naar alle continenten. Als je vanuit Nederland vliegt met British Airways vlieg je vaak eerst naar een van hun twee belangrijkste luchthavens, Londen Heathrow en/of Londen Gatwick.

Doordat je vrijwel altijd eerst langs Londen vliegt, bestaat de kans dat je je overstap mist als er vertraging met je eerste vlucht is. Gelukkig zijn je rechten beschermt als te maken hebt met overboeking, instapweigering, annulering, vertraging of wanneer je vlucht mist. Echter betekent het wel vaak dat je te laat op je eindbestemming aankomt. Als de vertraging meer dan 3 uur bedraagt, heb je recht op compensatie! De hoogte hiervan wordt bepaald door de te vliegen afstand:

                 Vluchten tot 1500 km, binnen de EU:                         € 250,-
                 Vluchten tussen 1500-3500 km, binnen de EU:        € 400,-
                 Vluchten van meer dan 3500 km, buiten de EU:       € 600,-

Bent u ook met British Airways op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of u wel of geen recht op compensatie heeft voor je vertraagde vlucht!

Kies uw situatie bij British Airways!

Vlucht vertraagd

Was uw vlucht bij British Airways met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft. Meer weten over uw rechten bij vertraging, klik dan hier.  

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij British Airways geannuleerd en was u daardoor meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij British Airways overboekt en mocht u niet mee? Kwam u hierdoor met meer dan 3 uur vertraging alsnog aan op uw bestemming, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw TUI vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u British Airways aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !