Problemen met uw Transavia vlucht?
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Transavia is sinds 1965 op de Nederlandse markt en is een dochteronderneming van KLM. Met 32 vliegtuigen bieden ze passagiers vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven een breed scala aan bestemmingen in Europa en ook op Noord Afrika en Dubai wordt gevlogen. Transavia vliegt voornamelijk op vakantiebestemmingen.

Wat u vooral niet wilt, is met vertraging aankomen op uw vakantiebestemming. Gelukkig is er sinds 2005 een wet van kracht die u recht geeft op een vergoeding, als u met Transavia te laat op uw vakantiebestemming aankomt. Dit geldt voor vertraging, annulering, gemiste aansluiting en overboeking. In het laatste geval bent u tegen uw zin geweigerd op de vlucht, omdat er meer passagiers waren dan zitplaatsen. Voor alle situaties geldt dat u met meer dan 3 uur vertraging moet zijn aankomen en dit moet door toedoen van Transavia zijn, dus niet door externe omstandigheden. De hoogte van de vergoedingen zijn als volgt:                  

  • Transavia vluchten tot 1500 km, binnen de EU:                         € 250,-
  • Transavia vluchten tussen 1500-3500 km, binnen de EU:        € 400,-
  • Transavia vluchten van meer dan 3500 km, buiten de EU:       € 600,-

Bent u ook met Transavia op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of je wel of geen recht op compensatie hebt voor je vertraagde vlucht!

Kies uw situatie bij Transavia!

Vlucht vertraagd

Was uw vlucht bij Transavia met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij Transavia geannuleerd en was u daardoor meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij Transavia overboekt en mocht u niet mee? Kwam u hierdoor met meer dan 3 uur vertraging alsnog aan op uw bestemming, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw Transavia vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Transavia aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten