Over ons

Aviclaim helpt nu reeds meer dan drie jaar passagiers met het claimen van compensatie bij problemen met de vlucht. Ondertussen zijn er duizenden claims succesvol afgewikkeld en heeft Aviclaim zijn staat van dienst bewezen door al miljoenen euro’s te claimen bij de luchtvaartmaatschappijen.

In 2016 begon Aviclaim als een kleine organisatie met maar een aantal werknemers. Door de goede staat van dienst en het vertrouwen wat Aviclaim krijgt vanuit de reisbranche is het uitgegroeid tot een volwaardige onderneming waarvan de service door klanten gewaardeerd wordt met een gemiddelde van 9,3.

Wij verzamelen veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Voor nog een groot gedeelte van de claims moeten wij procederen bij de rechtbank. Onze ervaren juristen (meer dan 10 jaar ervaring) weten als geen ander de rechter ervan te overtuigen dat u als passagier recht heeft op compensatie. Bijna elke dag ontvangen wij een positief vonnis van de rechtbank of proberen luchtvaartmaatschappijen uiteindelijk een rechtszaak met ons te settelen.

In eerste instantie hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze service. Mocht u onverhoopt toch problemen hebben gehad met uw vlucht dan staan wij van Aviclaim graag voor u klaar.

Uw vlucht kunt u makkelijk controleren op onze hoofdpagina. Mocht u meer willen weten over ervaringen van onze voorgaande klanten verwijzen wij u graag naar de ervaringen pagina.

 Over ons Remco Kuilman Sicco Hempenius Remco Bos

 

Aviclaim is bekend van ADAviclaim is bekend van Hart van NederlandAviclaim is bekend van KassaAviclaim is bekend van Omroep MAXAviclaim is bekend van NOS

Aviclaim is bekend van nu.nlAviclaim is bekend van De TelegraafAviclaim is bekend van RTL Nieuws

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten