Wat was uw situatie met uw Wizz Air vlucht?

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Wizz Air is een Hongaarse lowcost luchtvaartmaatschappij die onder andere op de luchthaven Eindhoven vliegt. Vroeger vloog Wizz Air wel op luchthavens als Schiphol maar deze is in 2006 verruild voor Eindhoven. In 2014 heeft Wizz Air daar ook nog de luchthavens Groningen en Maastricht aan toegevoegd.

Het is een lowcost luchtvaartmaatschappij die werkt op basis van het no-frills concept. Dit houdt in dat de luchtvaartmaatschappij het core product (vliegen) aanbiedt voor een lage prijs en alles daaromheen wordt weggelaten/ moet worden bijgekocht.

Aangezien Wizz Air een Hongaarse luchtvaartmaatschappij is het logisch dat het voornamelijk hubs gebruikt in het oosten van Europa. Vooral in Hongarije en Roemenië is het een erg groot merk. In Roemenië heeft het hubs in Boekarest, Cluj-Napoca en Timisoara.

Wizz Air heeft een relatief jonge vloot met voornamelijk Airbus toestellen van A320 en A321 met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 4,8 jaar oud. Daarnaast heeft Wizz Air nog een order openstaan bij Airbus van 110 Airbus A320neo toestellen, wat zorgt ervoor zal zorgen dat de vloot nog verder zal verjongen.

Aangezien Wizz Air alleen in Europa vliegt vallen alle vluchten van het onder de Europese verordening. Compensatiebedragen voor vertraagde of geannuleerde Wizz Air vluchten zullen voornamelijk € 250,- tot € 400,- per persoon zijn.


Bent u ook met Wizz Air op vakantie/reis geweest, en had uw problemen gedurende uw reis? Doe gelijk de check om te kijken of u recht heeft op compensatie.

 

 

 

 

Kies uw situatie bij Wizz Air!

Vlucht vertraagd

Was uw Wizz Air vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht geannuleerd

Was uw Wizz Air vlucht geannuleerd en bent u daardoor meer dan 3 uur later aangekomen, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vlucht bij Wizz Air overboekt en mocht u niet mee? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check bovenaan de pagina om te zien of u recht heeft op compensatie.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw American Airlines vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan kunt u een claim indienen.

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Alles ingevuld? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u American Airlines aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat soms moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !