Wat was de situatie met uw easyJet vlucht?
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

easyJet is in 1995 opgericht en is een grote Engelse prijsvechter. Ten opzichte van andere prijsvechters vliegt easyJet wel op de grote luchthavens van Europa, zoals Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Ze zijn dan ook een goed en goedkoop alternatief voor vele zakenreizigers. Door zo’n 90 % van de tickets online te verkopen en de extra services aan boord vrijwel uit te sluiten, kunnen ze de kosten laag houden.

Sinds de oprichting zijn de passagiersaantallen van easyJet snel gegroeid. In 2016 vervoerden de 238 eigen Airbus toestellen zo’n 73 miljoen passagiers. Hiermee zijn ze tweede grootste in Europa. Het nadeel van strakke planningen, snelle groei en hoge winsten is dat de passagier hier nog wel eens de dupe van wordt. Sinds 2005 is er gelukkig een wet die u recht geeft op compensatie wanneer uw vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. In het laatste geval wordt uw dan tegen uw wil geweigerd op de vlucht, omdat er meer passagiers zijn met een ticket dan er plaatsen zijn in het vliegtuig. Echter heeft easyJet zich niet altijd keurig gehouden aan het naleven van de wet. Ze zijn dan ook al eens door de Europese Unie op de vingers getikt omdat ze weigerden compensatie te verlenen. Nog steeds is dit een heel karwei.

De hoogte van de vergoedingen zijn als volgt:               

  • easyJet vluchten tot 1500 km, binnen de EU:                         € 250,-
  • easyJet vluchten tussen 1500-3500 km, binnen de EU:        € 400,-
  • easyJet vluchten van meer dan 3500 km, buiten de EU:       € 600,-

Bent u ook met easyJet op vakantie/reis geweest en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of je wel of geen recht op compensatie hebt voor je vertraagde vlucht!

Kies uw situatie bij easyJet!

Vlucht vertraagd

Was uw vlucht bij easyJet met meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij easyJet geannuleerd en was u daardoor meer dan 3 uur vertraagd, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht overboekt

Was uw vliegtuig bij easyJet overboekt en mocht u niet mee? Kwam u hierdoor met meer dan 3 uur vertraging alsnog aan op uw bestemming, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw easyJet vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie die voor u van toepassing was. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u easyJet aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !