Air Berlin Actie!

** UDPATE: Deze actie is sinds 10-09-2017 afgelopen. Momenteel worden er geen claims van AirBerling aangenomen totdat er meer duidelijkheid is over het dreigende faillissement**

Aviclaim koopt vertragingsclaims noodlijdend Air Berlin op

Heb jij vanwege een vertraging, annulering of overboeking een claim lopen bij Air Berlin of een wil jij nog een claim indienen? 

Nu ze uitstel van betaling hebben aangevraagd is het niet zeker of Air Berlin in staat is ooit deze claims uit te betalen. 

Aviclaim verzamelt de Air Berlin claims om ze als één schuldeiser samen aan te brengen bij Air Berlin, op deze manier hopen wij de claims nog te kunnen incasseren. 

Aviclaim koopt de claims voor 15% van het claimbedrag. Zijn we uiteindelijk succesvol in het innen van de claims betalen we nogmaals 30% van het claimbedrag uit.

 

Hoe kan ik mee doen met deze actie?

  1. Stuur je boekingsbevestiging naar airberlin@aviclaim.nl
  2. Binnen 24 uur ontvang je bericht of jouw vlucht binnen de regeling valt
  3. Valt jouw vlucht binnen de regeling, dan vragen wij je een aantal documenten aan te leveren.
  4. Zodra de documenten compleet binnen zijn sturen storten wij het bedrag binnen 48 uur op je rekening.  

Compensatie afhankelijk van de afstand

U kunt een compensatie ontvangen als u meer dan drie uur vertraagd bent, uw vlucht geannuleerd is of wanneer u geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die u mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs.

€250

Tot 1500km

€400

1500km tot 3500km

€600

Meer dan 3500km

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !