Is uw American Airlines vlucht geannuleerd?

Is uw American Airlines vlucht op het laatste moment geannuleerd? Naast een vervangende vlucht heeft u dan waarschijnlijk ook recht op compensatie tot wel € 600,- p.p. Voer uw vlucht nu in en zie hoeveel American Airlines u verschuldigd is!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht geannuleerd

American Airlines moet u zo snel mogelijk informeren indien een vlucht geannuleerd wordt. Gebeurt dit binnen zeven dagen voor vertrek van uw vlucht en bieden ze u geen goede vervangende vlucht aan, dan mag u kosteloos annuleren en zijn ze sowieso verplicht u te compenseren.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw vlucht wel vertrekt, maar bijvoorbeeld door een mankement terugkeert naar de luchthaven, of op een andere luchthaven landt dan uw eindbestemming. In dat geval wordt dat ook gezien als een geannuleerde vlucht. American Airlines heeft er immers niet voor gezorgd dat u op uw geboekte eindbestemming bent uitgekomen.

Wat moet ik doen bij annulering van mijn American Airlines vlucht?

American Airlines moet u in elk geval een vervangende vlucht aanbieden. Zodra u dus hoort dat uw vlucht is geannuleerd raden wij u aan zo spoedig mogelijk een vervangende vlucht te regelen bij American. Plekken op andere vluchten zijn waarschijnlijk niet in overvloed aanwezig, dus hoe eerder u bent hoe groter de kans dat American Airlines u een passende vervangende vlucht aan kunnen bieden.

Indien u moet wachten op de luchthaven dan heeft u ook recht op verzorging, u moet dan denken aan eten, drinken en de mogelijkheid om te bellen. Mocht de vervangende vlucht u nou niet binnen drie uur van de oorspronkelijke geboekte tijd aankomen op de eindbestemming dan heeft bovenop alles ook nog eens recht op een financiële compensatie. Omdat American Airlines voornamelijk van Europa naar de Verenigde Staten vliegt is dit dan ook hoogstwaarschijnlijk € 600,- per passagier.

Wetgeving
Aan de volgende voorwaarden moet u doen alvorens wij een claim kunnen indienen voor de geannuleerde American Airlines vlucht.

Voorwaarden

- U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van American Airlines.

- U bent na de omboeking van American Airlines met meer dan 3 uur vertraging aangekomen op uw eindbestemming.
- De annulering was de schuld van American Airlines, en niet door een buitengewone omstandigheid zoals bijvoorbeeld een botsing met een vogel.  

Voldoet uw vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier van American Airlines: 

Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)     → 300 euro!
Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd) → 600 euro!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw geannuleerde  American vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen. Verkrijgen wij de compensatie succesvol  dan houden we 29% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Vaak wordt een claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie voor uw te verkrijgen, betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde American Airlines vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een dikke 9! En daar zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !