Laudamotion breidt uit met Milaan en Kopenhagen

Laudamotion breidt in de zomer van 2019 verder uit op Düsseldorf Airport. De dochtermaatschappij van budgetmaatschappij Ryanair voegt dan ook Kopenhagen en Milaan toe aan de bestemmingen die vanaf de Duitse luchthaven vertrekken.

Vanaf 31 maart wordt er elke woensdag en zaterdag naar Kopenhagen gevlogen. Op de woensdag en zondag zal er naar Milaan Bergamo worden gevlogen.

Laudamotion biedt deze zomer vanaf Düsseldorf Airport vluchten aan naar twintig bestemmingen in acht landen.

Claim process graphic

Check uw vlucht!

Vul hieronder uw vluchtgegevens in en controleer kosteloos of u recht heeft op een compensatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie dan is het mogelijk om binnen 3 minuten uw claim succesvol in te dienen.

Claim afhandeling

Wij vechten kosteloos uw claim aan bij de iedere luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de status.

Juridisch proces

Indien nodig stappen wij in samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor naar de rechter om uw gelijk te halen. Door met de professionele juristen samen te werken, hebben we een slagingskans van 97%!

Uitbetaling

Als wij succesvol zijn ontvangt u uw compensatie binnen een aantal dagen op uw rekening. Aviclaim houdt 29% (incl. BTW) van het geclaimde bedrag in.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !