Noodlanding vanwege kapotte WC's.

Je hebt het vast wel eens gehad... Je hebt het plekje bij het raam bemachtigd op je lange vlucht, maar na een tijdje moet je toch echt naar het toilet. Je kijkt opzij en je buurman/vrouw ligt languit te slapen en je kunt er met geen mogelijkheid langs. De nood is al wel hoog, maar je besluit om het toch nog maar even op te houden. Na een uur blijkt toch dat je het echt niet meer op kunt houden en stoort je buurman/vrouw in zijn schoonheid slaapje. 

De passagiers op een Delta Airlines vlucht hadden deze optie echter niet meer. Alle toiletten aan boord hadden de geest gegeven en de een na de ander klaagde bij de cabin crew dat het ophouden echt niet meer ging. De 6 uur durende vlucht heeft dan ook een noodlanding moeten maken om de passagiers naar het toilet te kunnen laten gaan. Hiervoor moest wel honderden kilometers worden omgevlogen. Na de landing was er een bijkomend probleem dat er geen gate beschikbaar was. 

Uiteindelijk is het vliegtuig naar een gedeelte van de luchthaven gegaan waar normaal alleen vrachtvliegtuigen komen. Hier konden de passagiers eindelijk naar het toilet. Al met al zorgde de sanitaire stop voor een vertraging van 3,5 uur...

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !