Passagier record voor Frankfurt Airport

De grootste luchthaven van Duitsland, Frankfurt Airport, heeft een recordaantal passagiers verwerkt in 2018. Afgelopen jaar kwamen er 69,5 miljoen reizigers op de luchthaven af, terwijl het jaar ervoor nog maar 64,5 miljoen reizigers werden verwelkomd op Frankfurt Airport. Dit is een stijging van 7,8 procent.  De groei is vooral te danken aan de uitbreiding van het aantal bestemmingen. Vooral Eurowings en Lufthansa vliegen veel op Frankfurt Airport.

Frankfurt behoort samen met Schiphol, Parijs Charles de Gaulle, het Londense Heathrow en de luchthaven van Istanbul tot de grootste luchthavens van Europa. Schiphol verwerkte afgelopen jaar 71 miljoen passagiers.

Claim process graphic

Check uw vlucht!

Vul hieronder uw vluchtgegevens in en controleer kosteloos of u recht heeft op een compensatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie dan is het mogelijk om binnen 3 minuten uw claim succesvol in te dienen.

Claim afhandeling

Wij vechten kosteloos uw claim aan bij de iedere luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de status.

Juridisch proces

Indien nodig stappen wij in samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor naar de rechter om uw gelijk te halen. Door met de professionele juristen samen te werken, hebben we een slagingskans van 97%!

Uitbetaling

Als wij succesvol zijn ontvangt u uw compensatie binnen een aantal dagen op uw rekening. Aviclaim houdt 29% (incl. BTW) van het geclaimde bedrag in.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten