Vlucht Surinam Airways (SLM) met een dag vertraagd (PY993, 18-04-2018)

De vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo van vandaag van Surinam Airways (SLM)  (18-04-2018) zijn geannuleerd. Het toestel waarmee de vluchten uitgevoerd zouden worden staat namelijk nog in Brussel in verband met onderhoudswerkzaamheden. Het gaat om de vluchtnummers PY993 en PY994. Naar verwachting zullen de vluchten van Surinam Airways, die dus eigenlijk voor vandaag op de planning stonden, morgen (19-04-2018) uitgevoerd worden.

De passagiers met een bevestigde boeking op vlucht PY993 (Amsterdam - Paramaribo) hebben volgens de Europese Verordening waarschijnlijk recht op compensatie omdat zij met meer dan 3 uur vertraging zullen aankomen op hun eindbestemming. Dit compensatiebedrag is €600 per persoon, omdat de vluchtafstand meer dan 3500 kilometer betreft.

Helaas geldt hetgeen in de bovenstaande alinea niet voor de vlucht met vluchtnummer PY994, want deze vlucht vertrekt niet vanuit de Europese Unie en wordt niet uitgevoerd door een niet-Europese luchtvaartmaatschappij. In zo’n geval geldt de Europese regelgeving helaas niet.

Bent u, of kent u één van de passagiers van de vlucht PY993 van vandaag (18-04-2018), dien dan gelijk uw claim in wij gaan voor u aan de slag.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten