Wederom fikse vertragingen bij Small Planet Airlines

De Small Planet Airlines vluchten van afgelopen week tussen Amsterdam - Gran Canaria en vice versa zijn met ernstige vertraging uitgevoerd. In veel gevallen betrof het voor vakantiegangers de heen- en terugvlucht!

De Small Planet Airlines vlucht 5P5051 van 06-04-2018 kwam met een vertraging van bijna vier uur aan.  Op de terugvlucht (5P5052) van 13-04-2018, maakte Small Planet het nog bonter. Deze vlucht kwam ruim 24 uur later pas aan  Schiphol! Voor allebei deze vluchten geldt dat er een mogelijkheid bestaat om een claim in te dienen. Op basis van de vluchtafstand (meer dan 1500km) hebben de passagiers recht op een compensatie bedrag van €400,00 per persoon, per vlucht.

De situaties waarin veel vertraging optreedt zijn bij vluchten van Small Planet Airlines de laatste tijd meer regel dan uitzondering. Als u passagier bent geweest op (een van de) bovenstaande vluchten, helpen wij u graag met het indienen en afhandelen van de claim. Dien gelijk uw claim in, of neem contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail!

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten