Problemen met uw Condor vlucht?

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Condor

Condor Flugdienst GmbH, of kortweg Condor is in 1955 opgericht en heeft haar basis in Frankfurt. De chartermaatschappij focust voornamelijk op de vakantiebestemming in Noord en Zuid Amerika, de Cariben en het Middellandse Zee gebied. Met 41 vliegtuigen is Condor samen met Lufthansa en Eurowings een grote speler in de Duitse markt.

In 2003 werd Condor overgenomen door Thomas Cook, waarna de naam ook Thomas Cook - Powered by Condor werd. Echter werd dit in 2004 in ere hersteld en gaat Condor sindsdien weer als Condor door het leven.

Condor vliegt niet vanuit Nederland, maar vele Nederlandse passagiers beginnen hun reis met Condor vanaf de Duitse luchthaven in het Ruhrgebied. Wel kan men vluchten boeken met Condor, maar deze worden dan uitgevoerd door partnermaatschappijen zoals Lufthansa of Austrian Airlines.

Als u te maken heeft met vertraagde Condor vluchten, dan zijn uw rechten gelukkig beschermd en opgenomen in de Verordening 261/2005. Bij een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht of een gemiste aansluiting, dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie.

De compensatie die tegemoet kunt zien is als volgt:

- Vluchten tot 1500km = € 250,- (meer dan 3 uur vertraging)

- Vluchten tussen 1500-3500 km = € 400,- (meer dan 3 uur vertraging)

- Vluchten van meer dan 3500 km = € 300,- (tussen de 3 en 4 uur vertraging)

- Vluchten van meer dan 3500 km = € 600,- (meer dan 4 uur vertraging)


Condor vliegtuig

Bent u ook met Condor op vakantie/reis geweest, en had uw problemen gedurende uw reis? Voer uw vluchtgegevens in en zie gelijk of je wel of geen recht op compensatie hebt voor je vertraagde vlucht!

Kies uw situatie bij Condor:

Vlucht vertraagd

Was uw Condor vlucht vertraagd met meer dan 3 uur, dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie! Doe gelijk de check boven, of onderaan de pagina om te zien waar u recht op heeft.

Vlucht geannuleerd

Was uw vlucht bij Condor geannuleerd kort voor vertrek? Dan heeft u recht op nieuwe vluchten en compensatie! Dit kan oplopen tot wel € 600,00 per persoon. Doe gelijk de check.

Overstap gemist

Was uw eerste vlucht vertraagd of geannuleerd waardoor u de aansluitende Condor vlucht heeft gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Voor al uw vluchten in en wij vertellen u waar u recht op heeft.

Hoe dien ik een claim in bij voor mijn Condor vlucht?

Check uw vlucht

Voer uw Condor vlucht(en) in, beginnend bij het eerste vertrekpunt van uw reis. Kies daarna de situatie en geef aan welke eventuele vervangende vluchten u heeft genomen. U krijgt gelijk te zien waar u recht op heeft!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden, ook voor uw medepassagiers. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig van alle passagiers!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Condor aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelfs de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 29% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !