Is uw Corendon vlucht geannuleerd?

Een geannuleerde vlucht is vervelend, of u nou op het punt staat om naar huis te gaan of dat u hierdoor later aankomt op uw vakantie bestemming. Het positieve is dat u waarschijnlijk recht heeft op een financiële compensatie. Controleer hier uw vlucht!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Wat houdt een geannuleerde vlucht in?

Uw vlucht wordt gezien als geannuleerd als deze niet wordt uitgevoerd zoals staat in uw boeking. Het kan zijn dat uw vlucht helemaal niet is gegaan en u op een vervangende vlucht van Corendon of een andere luchtvaartmaatschappij bent gezet. Maar het kan ook zo zijn dat u uiteindelijk bent geland op een andere luchthaven dan gepland bijvoorbeeld door een technisch mankement. In het kader van de Europese wetgeving wordt dit ook aangemerkt als een geannuleerde vlucht.

 

Corendon vlucht geannuleerd, wat zijn uw rechten?

Als Corendon uw vlucht heeft geannuleerd moet zij u direct informeren en nieuwe opties aanbieden. Als de vervangende vlucht meer dan twee uur later vertrekt dan uw origineel vlucht bij Corendon dienen zij u te voorzien van eten en drinken. Mocht meer dan twee uur later aankomen op uw eindbestemming dan moet Corendon een financiële compensatie uitbetalen aan elke passagier.

 

Er zijn drie voorwaarden waar u aan moet voldoen om aanspraak te kunnen maken op de financiële compensatie.

Deze zijn als volgt:
- U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van Corendon.
- U bent na de omboeking door Corendon met meer dan 2 of 3 uur vertraging aangekomen.
- De annulering was de schuld van Corendon

 

Voldoet uw geannuleerde Corendon vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier:

Voor vluchten tot 1500 kilometer (2 uren vertraagd) 250 euro!

Binnen de EU, langer dan 1500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!
Buiten de EU, tussen de 1500 en 3500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!

Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)     300 euro!

Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd) 600 euro!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw geannuleerde vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij Corendon. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw geannuleerde vlucht dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank. Lukt het ons niet, brengen wij u niets in rekening.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft en gaan tot het uiterste om de claim uitbetaald te krijgen. Vaak wordt een claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde Corendon vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een dikke 9! En daar zijn we trots op.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !