Is uw easyJet vlucht geannuleerd? Claim uw compensatie!

Is uw easyJet vlucht op het laatste moment geannuleerd? Bent u hierdoor met een vertraging van meer dan 3 uur aangekomen? Claim dan gelijk uw compensatie!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Mijn easyJet vlucht is geannuleerd, wat nu?

Als uw easyJet vlucht is geannuleerd dan heeft u een aantal rechten waar u zich op kunt beroepen. Het hangt echter wel af van het moment van annuleren. Wanneer easyJet uw vlucht meer dan 14 dagen van te voren annuleert, heeft u slechts recht op teruggave van de ticketkosten die u heeft betaald. Wanneer de annulering minder dan 2 weken voorafgaand aan u kenbaar wordt gemaakt dan zijn er meer rechten die in werking treden.

Wetgeving

In de Europese Verordening 261/2004 zijn uw rechten vastgelegd met betrekking tot geannuleerde en vertraagde vluchten. Ten eerste dient easyJet voor nieuwe vluchten te zorgen wanneer uw vlucht geannuleerd wordt. Dit dient zo spoedig mogelijk te zijn onder vergelijkbare vervoersomstandigheden. U hoeft hier niet voor te betalen.
Als uw vlucht op het laatste moment wordt geannuleerd door easyJet en u bent al op de luchthaven, dan dienen ze u ook te verzorgen in de vorm van eten, drinken en zelf een hotelovernachting als dat nodig is.

Als u met uw nieuwe vluchten met een vertraging van meer 3 uur aankomt op uw eindbestemming heeft u daarnaast ook recht op een financiële compensatie voor het tijdverlies. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de te vliegen afstand. Bij korte vluchten kan 2 uur vertraging zelfs al genoeg zijn om compensatie te krijgen.

Voor vluchten tot 1500 kilometer (2 uren vertraagd)                                    → 250 euro!

Binnen de EU, langer dan 1500 kilometer (3 uren vertraagd)                      → 400 euro!

Buiten de EU, tussen de 1500 en 3500 kilometer (3 uren vertraagd)         → 400 euro!

Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)                                                  → 300 euro!

Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd)                                                  → 600 euro!

Het is echter wel van belang dat de annulering de schuld is van easyJet en niet vanwege buitengewone omstandigheden zoals staking van de luchtverkeersleiding, sneeuwbuien en/of storm. Op deze zaken heeft easyJet geen invloed en kunnen hiervoor ook niet aansprakelijk gesteld worden. Echter dient er per geval gekeken worden of er daadwerkelijk sprake is van deze ‘extreme’ omstandigheden.

Een claim indienen kan een hele onderneming zijn. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en easyJet weet dat we doorgaan tot de Rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! We hebben dan ook al vele rechtszaken van easyJet gewonnen. Hierdoor heeft u vaak sneller uw compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij easyJet voor uw geannuleerde vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. Doordat we vele vluchten en situaties controleren weten we wanneer dit terecht is en niet. Vaak moeten we dan ook een rechtszaak tegen easyJet starten om uw gelijk te krijgen. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

We hebben al vele easyJet passagiers mogen helpen met hun geannuleerde vluchten. ZIj hebben inmiddels de compensatie ontvangen en beoordelen ons met een dikke 9! Hier zijn we ontzettend trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !