Aansluiting gemist met uw Eurowings vlucht?

Heeft u door een vertraging van de eerdere vlucht uw aansluitende Eurowings vlucht gemist? Voor het missen van uw aansluitende vlucht door de schuld van de luchtvaartmaatschappij kan de compensatie oplopen tot € 600,- Controleer nu uw situatie!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Ik heb mijn aansluiting gemist, wat zijn mijn rechten?
Als u meerdere vluchten had geboekt bij Eurowings is het mogelijk dat u door vertraging van uw eerste vlucht in tijdnood komt om de aansluitende vlucht te halen. Als uw aansluitende vlucht al vertrokken is, of u mag niet meer mee, dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Ten eerste dient de luchtvaartmaatschappij ervoor te zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk op uw eindbestemming aankomt. Eventueel kan dit door mee te vliegen op een vlucht van een andere maatschappij. Is de wachttijd langer dan 3 uur, dan dient Eurowings u ook verzorging te bieden in de vorm van eten, drinken en twee telefoongesprekken. Gaat uw volgende vlucht pas de volgende dag, dan dient er ook een hotelovernachting geregeld te worden. Als dit niet het geval is, bewaar dan de bonnetjes voor gemaakte onkosten goed.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagiers recht hebben op een compensatie als de uiteindelijke aankomstvertraging meer dan 3 uren bedraagt. Als u de aansluitende Eurowings vlucht mist, komt u in veel gevallen later dan 3 uren aan ten opzichte van uw oorspronkelijke reisplan. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de totale gevlogen afstand.

Compensatie:

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-

Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.  

Een vergoeding daadwerkelijk uitgekeerd krijgen vanwege een gemiste aansluitende vlucht kan een lastig proces zijn. Vaak menen de luchtvaartmaatschappijen dat ze aan hun plicht hebben voldaan door u alsnog op de eindbestemming te brengen. Als dit echter met een vertraging van 3 uur of meer is geweest, heeft u nog steeds recht op een vergoeding. Doordat wij veel van deze claims behandelen staan we een stuk sterker dan de gemiddelde consument. Daarnaast weet Eurowings dat we doorgaan tot de rechtbank als ze de vergoeding weigeren uit te betalen. Hierdoor heeft u vaak sneller uw compensatie en is het indienen van een claim zo geregeld!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste aansluiting kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij Eurowings. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u ook niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak worden claims voor gemiste aansluiting afgewezen omdat omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde Eurowings vlucht waardoor ze hun aansluiting hebben gemist zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !