Controleer nu uw vertraagde Eurowings vlucht!

Was uw Eurowings vlucht meer dan 3 uur vertraagd? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Doe gelijk de check ontvang tot wel 600 euro!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heb ik recht op bij een vertraagde vlucht?
Als u Eurowings vlucht vertraagd is geweest heeft u mogelijk recht op een financiële compensatie. De uiteindelijke duur van de vertraging wordt bepaald door het verschil tussen de daadwerkelijke aankomsttijd en de geplande aankomsttijd (tijd op uw ticket). Indien dit meer is dan drie uur heeft u recht op compensatie. De aankomsttijd wordt bepaald op het moment dat de deur van het vliegtuig opengaat aan de gate.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat passagiers recht hebben op een financiële compensatie wanneer de vlucht meer dan 3 uur is vertraagd. De hoogte van de compensatie wordt bepaald door de duur van de vertraging en de gevlogen afstand.

U heeft recht op de volgende compensatie per passagier:

  • 250 Euro voor Eurowings vluchten tot 1500 kilometer
  • 400 Euro voor Eurowings vluchten van meer dan 1500 kilometer binnen de Europese Unie
  • 400 Euro voor alle Eurowings vluchten tussen 1500 en 3500 kilometer buiten de Europese Unie
  • 600 Euro voor alle Eurowings vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Voor vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie geldt dat het compensatiebedrag met 50% wordt verlaagd indien de aankomstvertraging van uw vlucht tussen de 3 en 4 uur is. De compensatie bedraagt dan 300 Euro per passagier.

Om aanspraak te kunnen maken moet de opgelopen vertraging de schuld zijn van Eurowings. Als het de schuld is van van externe partijen of omstandigheden zoals politieke onrust in het land van bestemming of hevige sneeuwval kan Eurowings niet aansprakelijk worden gesteld.

Een claim indienen kan een hele onderneming zijn. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims onterecht afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Doordat wij vele claims verzamelen staan we sterker en Eurowings weet dat we doorgaan tot de Rechtbank als de compensatie niet wordt uitbetaald! Daardoor heeft u vaak sneller uw compensatie en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij Eurowings voor uw vertraagde vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Eurowings geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw Eurowings vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Eurowings aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam en kan in sommige gevallen enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !