Was uw Iberia vlucht vertraagd?

Had u te maken met een vertraagde Iberia vlucht? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een financiële compensatie! Controleer nu gelijk uw vlucht.

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heeft u recht op wanneer uw Iberia vlucht vertraagd is?

Indien u te maken heeft gehad met een vertraagde vlucht van Iberia en u meer dan drie uur later bent aangekomen op uw eindbestemming heeft u mogelijk recht op compensatie. Naar aanleiding van wanprestaties in het verleden van luchtvaartmaatschappijen heeft de Europese Unie een wet ingesteld om u als passagier te beschermen dan wel te compenseren mocht u te maken hebben met een vertraagde vlucht. Naast financiële compensatie moet de luchtvaartmaatschappij, in dit geval Iberia ook nog aan andere plichten voldoen. Hoe zit het precies?

Wetgeving

Iberia is een Europese luchtvaartmaatschappij en valt daarom volledig onder de wet en regelgevend van de Europese Unie. Als uw Iberia vlucht vertraagd is heeft u recht op verzorging en mogelijk een financiële compensatie. Vanaf twee uur vertrek vertraging geldt de verzorgingsplicht van de luchtvaartmaatschappij. Indien u dus meer dan twee uur vertraagd bent moet Iberia bonnen voor eten en drinken beschikbaar stellen. Mocht Iberia dit niet doen, bewaar dan uw bonnen goed en declareer deze tentamen met uw claim.

Bij meer dan drie uur aankomstvertraging heeft u hoogstwaarschijnlijk ook recht op een financiële compensatie van Iberia.De financiële compensatie wordt gebaseerd op basis van de af te leggen afstand met het vliegtuig. Er bestaat geen relatie tussen de prijs die voor het ticket heeft betaald en de compensatie.

En de financiële vergoedingen zijn als volgt:

250 Euro voor vluchten tot 1.500 kilometer

400 Euro voor vluchten van meer dan 1.500 kilometer binnen de Europese Unie

400 Euro voor alle vluchten tussen 1.500 en 3.500 kilometer buiten de Europese Unie

600 Euro voor alle vluchten van meer dan 3.500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Mocht u een aansluitende vlucht hebben met Iberia dan wordt er gekeken naar de gehele afstand van de reis. B.v. Amsterdam - Madrid   Madrid - Panama City. In dit geval is de reis meer dan 3500 KM en heeft u recht op € 600,- per passagier bij een vertraging van meer dan vier uur

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

Heeft u vertraging gehad met Iberia en u wilt graag een compensatie ontvangen. Dit kan kosteloos bij Aviclaim.
Alleen als we succesvol zijn in het claimen van de compensatie houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Voor een juridisch traject worden niet op een later moment nog extra kosten in rekening gebracht.

Juridisch traject

Als u een van de 200-300 passagiers bent in een vliegtuig dat vertraagd is, kunt u zich voorstellen dat dit een vliegtuigmaatschappij veel geld kost. Ze betalen dan ook liever niet uit, dan wel. Wij gaan zelfs voor u naar de Rechtbank als de betaling uitblijft! De eventuele kosten bij verlies nemen we voor onze rekening, bij winst houden we nog steeds 25% van het claimbedrag in.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Helaas zijn er nog elke dag Iberia vluchten vertraagd, maar u bent niet de enige die dit is overgekomen. Vele voorgangers hebben dit ook meegemaakt, en een compensatie ontvangen! Gemiddeld geven ze onze dienstverlening een 9!

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw American Airlines vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u American Airlines aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !