Aansluiting gemist met Lufthansa?

Heeft u door een vertraging of annulering uw overstap met Lufthansa gemist? Doe gelijk de check en ontvang tot wel 600 euro per persoon!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Het komt vaak voor dat aansluitende vluchten worden gemist. Luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa verkopen tickets met een zo kort mogelijke overstap om de tickets zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u als klant. Echter als de eerste vlucht met vertraging vertrekt of deze geannuleerd is er een grote kans dat u de overstap mist en strand op een luchthaven. In de meeste gevallen heeft u dan recht op een vergoeding.

Veel klanten van ons die vanuit Nederland reizen vliegen vanaf Amsterdam - Schiphol naar één van de duitse hubs als Frankfurt of München om daarna door te vliegen naar de eindbestemming.

Wat zijn je rechten als je je aansluitende vlucht hebt gemist?

Lufthansa moet er bij een gemiste overstap voor zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk op uw eindbestemming aankomt. De vervangende vlucht die wordt aangeboden kan eventueel zijn van een partner luchtvaartmaatschappij b.v. KLM.

Is de wachttijd langer dan twee uur, dan heeft u ook recht op verzorging in de vorm van drinken, eten telefoongesprekken. Indien u pas de volgende dag verder vliegt heeft u ook recht op een hotelovernachting. Regelt de luchtvaartmaatschappij dit niet goed? Bewaar dan goed uw bonnetjes, wij kunnen deze claimen voor u.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagiers recht hebben op een compensatie als de uiteindelijke aankomstvertraging meer dan 3 uren bedraagt. Indien u de geboekte aansluitende Lufthansa vlucht mist, komt u in veel gevallen later dan 3 uren aan ten opzichte van uw oorspronkelijke reisplan. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de totale gevlogen afstand. Aangezien Lufthansa korte en lange vluchten uitvoert kunnen de bedragen variëren van 250,- per passagier tot wel 600,- per passagier.

Compensatiebedrag op basis van afstand

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-


Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.  

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste aansluiting kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij Lufthansa. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak worden claims voor gemiste aansluiting afgewezen omdat omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde Lufthansa vlucht waardoor ze hun aansluiting hebben gemist zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !