Was uw Lufthansa vlucht vertraagd?

Was uw Lufthansa vlucht met meer dan 3 uur vertraagd? Dan heeft u mogelijk recht op compensatie die kan oplopen tot €600,00 per persoon. Check het direct!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Mijn Lufthansa vlucht was vertraagd, waar heb ik recht op? 

Als uw Lufthansa vlucht vertraagd is met meer dan 3 uur heeft u mogelijk recht op compensatie. Dit kan oplopen tot wel €600,00 per persoon! Om de uiteindelijke vertraging te bepalen wordt er gekeken naar aankomsttijd op de eindbestemming.  De officiële aankomsttijd is wanneer de deur van het vliegtuig open gaat aan de gate. Als dit drie uur later is dan de tijd die op uw ticket staat vermeld, heeft u recht op compensatie voor het tijdverlies.

Wetgeving

Sinds 2005 is de Europese wetgeving actief (EU261/2004) welke passagiers beschermt tegen vertragingen en annulering bij luchtvaartmaatschappijen. Als uw Lufthansa vlucht vertraagd is geweest, hangt de hoogte van de compensatie af van de gevlogen afstand. Het staat volledig los van de prijs die u aan Lufthansa heeft betaald voor uw ticket.

  • Een vertraagde Lufthansa vlucht tot 1500 kilometer, binnen de EU → 250 euro!
  • Een vertraagde Lufthansa vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer, binnen en de EU → 400 euro!
  • Een vertraagde Lufthansa vlucht van meer dan 3500 kilometer, buiten de EU → 600 euro!

Voor vluchten van meer dan 3500 kilometer geldt dat de vertraging 4 uur dient te zijn om in aanmerking te komen voor 600 euro compensatie. Wanneer de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, mag de compensatie door de luchtvaartmaatschappij gehalveerd worden tot 300 euro per passagier.

Helaas kan het zijn dat uw Lufthansa vlucht ondanks de vertraging niet in aanmerking komt voor compensatie. Dan is sprake van buitengewone omstandigheden. Dit zijn situaties waarop Lufthansa geen invloed heeft, maar die er wel voor zorgen dat u te laat op uw bestemming bent. Dit zijn bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of staking van de luchtverkeersleiding.

Om een claim in te dienen bij Lufthansa is redelijk wat doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben wij! Vaak wordt u als consument genegeerd, of wordt uw claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. Dit is vaak niet waar! Als wij de claim voor u indienen weet Lufthansa dat we doorgaan tot we hebben waar u recht op heeft, al is dat tot in rechtbank. Hierdoor heeft u vaak sneller resultaat en heeft u maar eenmalig een paar minuten werk van, wij doen de rest.  Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de vertraagde Lufthansa vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Lufthansa geven ons een ruime 9! Hier zijn we super trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen? Dien gelijk uw claim in.

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw vertraagde Lufthansa vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u Lufthansa aansprakelijk stellen voor de vertraagde vlucht! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !