Geen testen meer naar Curaçao voor gevaccineerde Nederlanders

Per vandaag, 27 oktober 2021 is het voor volledig gevaccineerde Nederlanders niet meer nodig om te testen voorafgaand aan de reis naar Curaçao. De passagiers kunnen met de QR code van de Nederlandse overheid naar het Antilliaanse eiland afreizen. 

Voorheen moesten passagiers een test vooraf doen en ook op dag 3 na aankomst om aan te kunnen tonen dat men op dat moment het COVID-19 virus niet bij zich droeg. Dit is nu dus afgeschaft omdat Nederland momenteel als laag risico land is aangemerkt. Echter, met de oplopende besmettingen in Nederland is het nog wel de vraag of dit reis protocol voor langere tijd zal gelden. Voor nu is het in ieder geval ‘zorgeloos’ en hoeven passagiers alleen een tweetal formulier in te vullen.

Dagelijks vliegen zowel KLM als TUI op Curaçao. De afgelopen weken is er bij TUI vertraging geweest op deze vluchten, ook werden enkele KLM vluchten geannuleerd.  Passagiers die te maken krijgen met een vertraging of annulering hebben waarschijnlijk recht op € 600,00 indien de vertraging niet is te wijten aan buitengewone omstandigheden. Dien gelijk uw claim in! 

 

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !