Nieuw hoogtepunt voor Wizz Air!

Luchtvaartmaatschappij Wizz Air kwam gisteren naar buiten met positief nieuws. De vervoerder heeft in de afgelopen 12 maanden ongeveer 30 miljoen passagiers vervoerd en dat is voor hen een persoonlijk record.

Een van de oorzaken van het stijgende aantal passagiers is de uitbreiding van de vloot sinds maart 2018. In de aankomende 17 weken verwacht Wizz Air nog 21 toestellen van Airbus aan de vloot toe te voegen.

Naast het uitbreiden van de vloot gaat Wizz Air ook vanaf Londen vliegen, er zullen acht toestellen gestationeerd worden in de Engelse hoofdstad. De Hongaarse prijsvechter heeft vooral vliegbases in Centraal- en Oost-Europa, maar heeft laten doorschemeren dat ze maar liefst 74 bestemmingen willen bereiken vanaf Londen. Tot slot is Wizz Air nog van plan om in de zomer van 2018 vanaf een basis in het Oostenrijkse Wenen te gaan vliegen.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten