Nieuwe vliegroutes Small Planet Airlines

Small Planet Airlines heeft voor de zomer van 2018 nieuwe routes toegevoegd aan haar pakket. Afgelopen jaar streek de maatschappij neer op Schiphol, en nu zijn ook Stockholm en Kreta toegevoegd aan de bestemmingen. Ook is er een nieuw toestel gehuurd om aan de vraag te voldoen.

Small Planet Airlines, met een Duitse (LLX), Litouwse (LLC) en Poolse (LLP) tak verzorgt voornamelijk de vluchten van en naar de vakantie regios in Zuid Europa. Afgelopen jaar, het eerste jaar op Schiphol, ging dit nog niet geheel vlekkeloos en had de maatschappij te maken met vele vertraging. Ook in de voorjaarsvakantie ging het mis en ware vele passagiers de dupe van vertraagde vluchten. Deze passagiers hebben dan ook recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon. 

Of het komende zomer beter gaat is nog even de afwachten, echter heeft Small Planet in ieder geval voorzorgsmaatregelen genomen door twee nieuwe vliegtuigen te huren om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Mocht u desondanks te maken krijgen met vertraging, controleer dan gelijk of u in aanmerking komt voor compensatie. 

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten