Vertraagde vlucht Ryanair?!

Was uw Ryanair vlucht met meer dan 3 uur vertraagd? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie! Doe gelijk de check en zie hoeveel compensatie wij voor u kunnen claimen!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Vlucht vertraagd
Vele vluchten zijn vertraagd, ook bij Ryanair. Echter heeft u niet voor alle vluchten recht op compensatie. Als u meer dan 3 uur vertraging heeft met uw Ryanair vlucht, dan heeft u mogelijk recht op compensatie. De duur van de vertraging wordt bepaald door het verschil tussen de aankomsttijd op uw ticket en de tijd dat de deur van vliegtuig aan de gate open gaat.

Wetgeving
In de Europese wetgeving (261/2004) zijn uw rechten als passagier beschermd in dit soort situaties. Als uw Ryanair vlucht vertraagd is, dan kan de compensatie oplopen tot wel 600 euro per persoon! De hoogte van de compensatie voor uw vertraagde Ryanair vlucht hangt samen met de te vliegen afstand van uw vlucht(en).

  • Een vertraagde Ryanair vlucht tot 1500 kilometer, binnen de EU                                     → 250 euro!
  • Een vertraagde Ryanair vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer, binnen en de EU         → 400 euro!
  • Een vertraagde Ryanair vlucht van meer dan 3500 kilometer, buiten de EU                  → 600 euro!

Bij vluchten van meer dan 3500 kilometer waarbij de vertraging tussen de 3 en 4 uur betreft, kan de luchtvaartmaatschappij de compensatie halveren naar € 300,00 per persoon.

Daarnaast is het van belang de de vertraagde Ryanair vlucht niet kwam door buitengewone omstandigheden. Dit zijn bijvoorbeeld hevige mist of sneeuwval, stakingen van externe partijen zoals de luchtverkeersleiding of in het ergste geval, terreurdreiging. Hier kan Ryanair logischerwijs niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Een claim indienen kan een hele onderneming zijn voor een vertraagde vlucht bij Ryanair. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Vaak is dat echter helemaal niet de reden van de vertraging. Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en Ryanair weet dat we doorgaan tot de rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! Daardoor heeft u vaak sneller uw compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuten werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen voor uw vertraagde Ryanair vlucht. Als het ons lukt om compensatie te verkrijgen dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt u helemaal niets. 

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak wordt een claim vanwege buitengewone omstandigheden afgewezen. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde vlucht bij Ryanair geven ons een ruime 9! Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !