Aansluiting gemist met uw United Airlines vlucht?

Heeft u door een vertraging of annulering uw aansluitende United vlucht gemist? Doe gelijk de check en ontvang tot wel 600 euro voor het missen van uw aansluitende vlucht!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Wat zijn je rechten als je je aansluitende vlucht hebt gemist?

Als u een vlucht met overstap heeft geboekt, kan het zijn dat u in tijdnood komt om uw aansluitende vlucht te halen als uw eerste vlucht met vertraging vertrekt. Het kan ook zijn dat u door vertraging niet meer mee mag (te laat bij de gate) of de vlucht al helemaal vertrokken is. U heeft dan hoogstwaarschijnlijk recht op compensatie.

Allereerst dient United Airlines ervoor te zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk op uw eindbestemming aankomt. Eventueel kan dit door mee te vliegen met vluchten van een andere luchtvaartmaatschappij.

Is de wachttijd langer dan twee uur, dan heeft u ook recht op verzorging in de vorm van eten, drinken en twee telefoongesprekken. Gaat de vervangende vlucht van United of een partner maatschappij pas de volgende dag, dan dient er ook een hotelovernachting geregeld te worden. Regelt de luchtvaartmaatschappij dit niet goed? Bewaar dan goed uw bonnetjes, wij kunnen deze claimen voor u.

Wetgeving
In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagiers recht hebben op een compensatie als de uiteindelijke aankomstvertraging meer dan 3 uren bedraagt. Indien u de geboekte aansluitende United Airlines vlucht mist, komt u in veel gevallen later dan 3 uren aan ten opzichte van uw oorspronkelijke reisplan. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de totale gevlogen afstand. Bij United Airlines zal het vaak gaan om € 600,- per passagier aangezien de meeste vluchten van United Airlines vanuit Europa lange afstandsvluchten zijn.

Te vliegen afstand Compensatie:

  • tot 1500 kilometer € 250,-
  • tussen 1500 en 3500 kilometer € 400,-
  • meer dan 3500 kilometer € 600,-


Indien de totale vlucht meer dan 3500 kilometer is, moet de aankomstvertraging meer dan 4 uur bedragen om 600 euro compensatie te mogen ontvangen. Indien de vertraging tussen de 3 en 4 uur is, is de compensatie 300 euro.  

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de gemiste aansluiting kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de vergoeding te verkrijgen bij United Airlines. Als het ons lukt om de vergoeding te krijgen dan houden we 29% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Vaak worden claims voor gemiste aansluiting afgewezen omdat omdat de vlucht die de problemen veroorzaakte niet meer dan 3 uur vertraagd was. Echter heeft dit wel gezorgd voor een totale aankomstvertraging van meer dan 3 uur. Dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vergoeding af te dwingen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 29% van het compensatiebedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een vertraagde United Airlines vlucht waardoor ze hun aansluiting hebben gemist zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun vergoeding via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !