Is uw vlucht geannuleerd?

Als u te maken heeft gehad met een geannuleerde vlucht, dan kunt u nu een claim indienen! In veel gevallen kan het claimbedrag oplopen tot wel 600 euro! Vul de gegevens van uw geannuleerde vlucht in, en zie gelijk hoeveel geld wij voor u kunnen claimen!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Wanneer is mijn vlucht officieel geannuleerd?

In feite is uw vlucht geannuleerd als deze niet wordt uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij. Een vlucht wordt ook gezien als geannuleerd als u vlucht moet uitwijken en landt op een andere luchthaven, die niet in hetzelfde gebied ligt. Als u een ticket heeft geboekt naar Eindhoven Airport, en u landt uiteindelijk op Amsterdam Schiphol, dan wordt dit gezien als een annulering. U bent namelijk niet op de plaats aangekomen die op uw ticket staat vermeld. Ook als na vertrek terug moet keren vanwege bijvoorbeeld een technisch mankement, gaat u vlucht als geannuleerd de boeken in. Ook in dit geval bent u  bent immers ook niet op uw eindbestemming aangekomen.


Waar heb ik recht op bij een geannuleerde vlucht?

De luchtvaartmaatschappij moet in ieder geval een nieuwe vlucht voor uw regelen, wanneer ze de originele vlucht hebben geannuleerd. U kunt daarnaast ook nog een claim indienen als uw nieuwe vlucht 3 uren later aankomt dan uw originele vlucht die geannuleerd werd. Bij korte vluchten tot 1500 kilometer binnen de EU kunt u zelfs al een claim indienen bij 2 uur vertraging.


Wetgeving


In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat passagiers een bedrag kunnen claimen als hun vlucht geannuleerd is. Bij geannuleerde vluchten zijn er aan aantal voorwaarden waaraan u vlucht moet voldoen om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een compensatie.


Deze zijn als volgt:

  • U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van een Europese luchtvaartmaatschappij, of u met een niet Europese luchtvaartmaatschappij, maar was van plan te vertrekken vanuit de Europese Unie.
  • Er mag geen sprake zijn van buitengewone omstandigheden die voor de annulering hebben gezorgd.
  • De uiteindelijk vertraging bedraagt meer dan 3 uur, of 2 uur wanneer de vliegafstand minder dan 1500 kilometer was.

Voldoet uw geannuleerde vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier:

  • Voor vluchten tot 1500 kilometer (2 uren vertraagd) 250 euro!
  • Binnen de EU, langer dan 1500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!
  • Buiten de EU, tussen de 1500 en 3500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!
  • Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)     300 euro!
  • Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd) 600 euro!

Doordat we vele geannuleerde vluchten claimen staan we sterker tegenover de luchtvaartmaatschappijen. Vaak worden claims afgewimpeld onder het mom van buitengewone omstandigheden, echter is dit vaak niet het geval! Wij weten wanneer het een rechtmatige claim is, en gaan als het moet door tot aan de Rechtbank! Door te kiezen voor de claim service van Aviclaim heeft u vaak sneller u compensatie, en is de claim snel ingediend! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw geannuleerde vlucht claim kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Als het ons lukt om de claim te winnen voor uw geannuleerde vlucht, dan houden we 25% van het bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Luchtvaartmaatschappijen proberen vaak om een claim voor de geannuleerde vlucht af te wijzen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie voor uw geannuleerde vlucht te verkrijgen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het claimbedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde vlucht zijn erg tevreden over onze claim service! Ze belonen ons werk met een 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun claim via de service van Aviclaim hebben ontvangen?

Hoeveel kunt u claimen voor uw geannuleerde vlucht?

De compensatie bedragen worden bepaald op basis van de vliegafstand.

€ 250,00

Vluchten tot 1500 kilometer

€ 400,00

Vluchten tussen de 1500 en 3500 kilometer binnen de EU

€ 600,00

Vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de EU

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw geannuleerde vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u de luchtvaartmaatschappijen aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !