Is uw vlucht vertraagd?

Heeft uw vlucht vertraging opgelopen, dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Bij meer dan 3 uur vertraging kunt u tot wel 600 euro per passagier claimen! Voer uw vertraagde vlucht in, en begin gelijk met claimen waar u recht op heeft.

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heb ik recht op bij een vertraagde vlucht?

Als u te maken heeft gehad met een vertraagde vlucht, dan heeft u mogelijk recht op een financiële compensatie. Is dit meer dan 3 uur geweest, dan kan de compensatie oplopen tot wel 600 euro per passagier! Naast dat u een claim kunt indienen voor uw vertraagde vlucht, heeft u tijdens de vertraging recht op verzorging. Dit houdt in dat u recht heeft op eten en drinken, en eventueel een hotelovernachting als de nieuwe vlucht de volgende dag pas vertrekt.


Wetgeving

In de Europese Verordening 261/2004 zijn verschillende claim bedragen vastgelegd. Hoe hoog dit bedrag is wordt bepaald door de duur van de vertraging, en de gevlogen of te vliegen afstand.

U kunt de volgende compensatiebedragen claimen per passagier:

  • Een claim van 250 Euro voor een vlucht tot 1500 kilometer
  • Een claim van 400 Euro voor een vlucht van meer dan 1500 kilometer binnen de Europese Unie
  • Een claim van 400 Euro voor een vlucht tussen de 1500 en 3500 kilometer buiten de Europese Unie
  • Een claim van 600 Euro voor een vlucht van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Voor vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie geldt dat het claimbedrag met 50% wordt verlaagd indien de aankomstvertraging van uw vlucht tussen de 3 en 4 uur is. Dan zou de compensatie dus 300 Euro per passagier zijn.

Om aanspraak te kunnen maken zijn er nog twee voorwaarden waaraan uw vertraagde vlucht moet voldoen, alvorens u kunt claimen. Omdat het een Europese wetgeving betreft, is het van belang dat u met een Europese luchtvaartmaatschappij vloog of vertrok vanuit de Europese Unie. Daarnaast moet de opgelopen vertraging de schuld zijn van de luchtvaartmaatschappij, en niet van externe partijen of omstandigheden, zoals politieke onrust in het land van bestemming of hevige sneeuwval.

Een claim indienen voor een vertraagde vlucht bij de luchtvaartmaatschappij kan een hele onderneming zijn. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en de luchtvaartmaatschappijen weten dat we doorgaan tot de Rechtbank als ze de compensatie niet uitbetalen! Daardoor heeft u vaak sneller u compensatie, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuutjes werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt uw claim voor de vertraagde vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u claimen om de compensatie te verkrijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw vlucht, dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden. Stel het lukt ons niet, dan betaalt ook geen enkele cent.Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Luchtvaartmaatschappijen proberen vaak om een vertraagde vlucht claim af te wijzen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit incorrect, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de vertraagde vlucht claim te winnen, betaalt u vooraf niets. Bij succes hanteren we 25% van het claimbedrag.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die eerde bij ons een vertraagde vlucht claim hebben ingediend zijn erg tevreden over onze service! Ze geven ons een ruime 9 voor ons werk! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun claim via de Aviclaim service hebben ontvangen?

Hoeveel kunt u claimen voor uw vertraagde vlucht?

De compensatie bedragen worden bepaald op basis van de vliegafstand.

€ 250,00

Vluchten tot 1500 kilometer

€ 400,00

Vluchten tussen de 1500 en 3500 kilometer binnen de EU

€ 600,00

Vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de EU

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw vertraagde vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u de luchtvaartmaatschappij aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !