Is uw Wizzair vlucht geannuleerd? Claim nu uw compensatie!

Het is altijd vervelend als uw Wizzair vlucht is geannuleerd. Het positieve is dat u mogelijk recht heeft op een financiële compensatie. Controleer hieronder gelijk uw vlucht!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Geannuleerde Wizzair vlucht, wat zijn uw rechten?

Als Wizzair uw vlucht annuleert zijn zij verplicht u direct te informeren en nieuwe opties aan te bieden. Indien erbij de vervangende vluchten voor u geen schikkende vlucht tussen zit mag u afzien van de vlucht en ontvangt u het betaalde ticketbedrag terug op uw rekening.

Als u wel kiest voor de vervangende vlucht die Wizzair u aanbiedt, en u meer dan twee uur later vertrekt dan uw origineel geboekte vlucht heeft u recht op financiëlele compensatie. Daarnaast heeft u recht op verzorging. Wizzair moet onder andere eten en drinken verzorgen. Mocht u pas de volgende dag vliegen heeft u ook recht op een overnachting.

Er zijn drie voorwaarden waar u aan moet voldoen om aanspraak te kunnen maken op de financiële compensatie.

Recht op verzorging heeft u ten alle tijden. Mocht u dit niet verkrijgen dan kunt u alle onkosten achteraf declareren bij de luchtvaartmaatschappij, in dit geval Wizzair.

De voorwaarden voor de financiële compensatie zijn alsvolgt: 

  • U had een bevestigde boeking voor de geannuleerde vlucht van Wizzair
  • U bent na de omboeking door Wizzair met meer dan 2 of 3 uur vertraging aangekomen.
  • De annulering was de schuld van Wizzair

Voldoet uw geannuleerde Wizzair vlucht aan de bovenstaande voorwaarden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op de volgende compensatie per passagier:

Voor vluchten tot 1500 kilometer (2 uren vertraagd) 250 euro!

Binnen de EU, langer dan 1500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!
Buiten de EU, tussen de 1500 en 3500 kilometer (3 uren vertraagd) 400 euro!
Meer dan 3500 kilometer (3 uren vertraagd)     300 euro!
Meer dan 3500 kilometer (4 uren vertraagd) 600 euro!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt de claim voor de geannuleerde vlucht kosteloos indienen bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te verkrijgen bij Wizzair. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw geannuleerde vlucht dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank. Lukt het ons niet, brengen wij u niets in rekening.

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft en gaan tot het uiterste om de claim uitbetaald te krijgen. Vaak wordt een claim afgewezen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit niet juist, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten betaalt u vooraf niets.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die ook te maken hebben gehad met een geannuleerde Wizzair vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een dikke 9! En daar zijn we trots op. 

 Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via Aviclaim hebben ontvangen?

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !