KLM trakteert zichzelf voor haar honderdste verjaardag met nieuwe Boeings

Op dit moment heeft KLM dertien Boeing 787-9 Dreamliners, daarin is plaats voor 294 passagiers. KLM heeft zichzelf getrakteerd met 8 nieuwe toestellen. De aankomst van de eerste Boeing 787-10 Dreamliner staat gepland op 29 juni 2019. Dat is precies 100 dagen voor de honderdste verjaardag van KLM. “Door de komst van de nieuwe toestellen nemen we verder afscheid van de Boeing 747-400”, zegt KLM-topman Pieter Elbers in Luchtvaartnieuws Magazine.

In de Boeing 787-10 Dreamliner is plaats voor 344 passagiers, dat zijn er vijftig meer dan in de 787-9 Dreamliner. In het nieuwe toestel zijn 38 plekken in de nieuwe World Business Class, 36 in Economy Comfort en 264 in Economy Class.

De nieuwe vliegtuigen gaan vanaf begin juli worden ingezet op vluchten naar Toronto, Dubai, en Kilimanjaro.

Claim process graphic

Check uw vlucht!

Vul hieronder uw vluchtgegevens in en controleer kosteloos of u recht heeft op een compensatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie dan is het mogelijk om binnen 3 minuten uw claim succesvol in te dienen.

Claim afhandeling

Wij vechten kosteloos uw claim aan bij de iedere luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de status.

Juridisch proces

Indien nodig stappen wij in samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor naar de rechter om uw gelijk te halen. Door met de professionele juristen samen te werken, hebben we een slagingskans van 97%!

Uitbetaling

Als wij succesvol zijn ontvangt u uw compensatie binnen een aantal dagen op uw rekening. Aviclaim houdt 25% (incl. BTW) van het geclaimde bedrag in.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten