Small Planet Airlines - Groot in vertragingen - Marsa Alam

Small Planet Airlines, een kleine luchtvaartmaatschappij die groot is in vertragingen vanaf Schiphol.

In Maart wist Small Planet Airlines veel passagiers teleur te stellen. Een vluchtvertraging van 18 uur was meer regel dan uitzondering. Zo ging afgelopen week de vlucht vanaf Marsa Alam, Egypte weg met een vertraging van 20 uur. En op dit moment staat de vlucht naar Marsa Alam nog steeds op Schiphol, al met een ruime vertraging van zes uur.

Al deze passagiers hebben recht op een compensatie van € 600,- per passagier.

Small Planet airlines, een luchtvaartmaatschappij die sinds 2009 bestaat heeft in maart al meer dan 13 claimbare vluchten gehad in Nederland. In Nederland heeft Small Planet Airlines maar één vliegtuig, wat inhoud dat de zodra er iets misgaat een vliegtuig uit het buitenland moet worden ingevlogen wat veel tijd kost.

Touroperator Neckermann is zich bewust van de problemen bij Small Planet Airlines en is hierover in gesprek met de luchtvaartmaatschappij. De samenwerking stoppen is geen optie, er moet verbetering komen.

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten