300 TUI passagiers al drie dagen vast op Curacao

300 TUI passagiers al drie dagen vast op Curaçao

Een kapot vliegtuig van TUI zorgt ervoor dat zo’n 300 passagiers inmiddels noodgedwongen hun vakantie verlengen op Curaçao. De vlucht OR368 welke eerst van Bonaire naar Curaçao vloog op dinsdag 22 januari 2019 om vervolgens door te vliegen naar Amsterdam, bleef steken op Curaçao vanwege een technische storing in het vliegtuig.

Nieuw onderdeel

TUI heeft in eerste instantie een monteur ingevlogen, echter kon deze de problemen niet oplossen waardoor er gewacht moest worden op een nieuw onderdeel, welke via Londen en Amsterdam Schiphol naar het Caribisch gebied gevlogen moest worden. Hierdoor hebben de passagiers extra vertraging opgelopen.

Recht op compensatie en opvang

De betrokken passagiers hebben allen recht op €600,00 compensatie voor de vertraagde TUI vlucht. Daarnaast hoort TUI hen ten tijde van de vertraging te verzorgen. Dat wil zeggen dat de kosten voor het onderdak, eten en drinken en vervoer van en naar de luchthaven door TUI betaald dient te worden. Veel passagiers geven aan dat dit goed geregeld is door TUI, en dat men in de grote hotelketens van Hilton zijn opgevangen.

Het lijkt een droom, drie dagen langer op vakantie op kosten van TUI, maar velen komen inmiddels ook in de problemen en moeten extra kosten maken om dingen in Nederland te regelen. Mensen hadden gepland inmiddels weer netjes op kantoor te zijn, afspraken te hebben, de oppas geregeld te hebben en ga zo maar door. Dit is een vervelende bijkomstigheid voor vele passagiers. Naar verwachting komen de passagiers vandaag, na 3 dagen vertraging alsnog aan in Amsterdam.

 

Bent of kent u passagiers van deze vlucht? Wij helpen graag bij het verkrijgen van de compensatie!

quote_image

Doordat wij vele claims indienen bij TUI, weet TUI dat we doorgaan tot de Rechtbank indien nodig. Hierdoor hebben we vaak sneller resultaat. 

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten