Staking KLM op 18-09-2019 tussen 13:00 - 17:00

In navolging van de eerdere stakingen bij KLM voor een betere CAO wordt er vandaag, 18-09-2019 opnieuw gestaakt. Eerder werd er op de ochtenden van 2 en 4 september gestaakt door het KLM personeel. Nu wordt er echter midden op de dag gestaakt, wat mogelijk nog meer verstoringen en geannuleerde vluchten op gaat leveren. 

Vooralsnog zijn er 24 vluchten preventief geannuleerd tussen 13:00-17:00 uur, en mag er op de Europese vluchten die wel worden uitgevoerd geen ruimbagage worden ingecheckt. Eerder deze maand liep het aantal vertraagde vluchten gedurende de staking flink op tot ruim 60 vluchten. 

Alle getroffen passagiers hebben recht op compensatie, omdat het een eigen actie van het personeel betreft. Dit bedrag kan oplopen tot €600. Meer weten over uw rechten bij een staking? Klik hier! 

Als het personeel van KLM staakt, dan hebben de passagiers recht op compensatie, omdat KLM hier wel degelijk invloed op heeft. Wij zorgen ervoor dat u de compensatie ontvangt waar u recht op heeft! 

quote_image

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

Controleer uw vlucht!

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt, vul dan uw vluchtgegevens in en controleer direct of u recht heeft op een compensatie!

In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten