Dien een claim in voor uw vlucht!

Is uw vlucht geannuleerd of heeft deze vertraging opgelopen, dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie. Bij vertraging of annulering kunt u gebruik maken van onze claim service en tot wel 600 euro per passagier claimen!

ZOEK MIJN VLUCHTNUMMER
In een paar minuten geregeld Geen administratiekosten Geen succes, geen kosten

Waar heb ik recht op bij een vertraagde vlucht?

Als u te maken heeft gehad met een vertraagde vlucht, annulering of instapweigering dan heeft u mogelijk recht op een financiële compensatie. De claim service van Aviclaim kan u hierbij helpen! Afhankelijk van de gevlogen afstand, kan de claim voor uw vlucht oplopen tot 600 euro per passagier.  

Wetgeving

In de Europese Verordening 261/2004 is vastgelegd dat de passagier recht heeft op financiële compensatie wanneer een vlucht meer dan 3 uur is vertraagd.

U heeft recht op de volgende compensatie per passagier:

  • 250 Euro voor een vlucht tot 1500 kilometer
  • 400 Euro voor een vlucht van meer dan 1500 kilometer binnen de Europese Unie
  • 400 Euro voor een vlucht tussen 1500 en 3500 kilometer buiten de Europese Unie
  • 600 Euro voor een vlucht van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie (bij meer dan 4 uur vertraging)

Voor vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de Europese Unie geldt dat het compensatiebedrag met 50% wordt verlaagd indien de aankomstvertraging van uw vlucht tussen de 3 en 4 uur is. Dan zal de compensatie 300 Euro per passagier bedragen.

Om aanspraak te kunnen maken op een claim zijn er nog twee voorwaarden waaraan uw vlucht moet voldoen. Omdat het een Europese wetgeving betreft is het van belang dat u met een Europese luchtvaartmaatschappij vloog of vertrok vanuit de Europese Unie. Daarnaast moet de opgelopen vertraging de schuld zijn van de luchtvaartmaatschappij, en niet van externe partijen of omstandigheden, zoals politieke onrust in het land van bestemming of hevige sneeuwval.

Een claim indienen bij de luchtvaartmaatschappij kan een hele onderneming zijn. Het duurt vaak lang (of u krijgt helemaal geen reactie) voor u een antwoord krijgt over uw claim. In veel gevallen worden claims afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Doordat wij vele claims verzamelen, staan we sterker en de luchtvaartmaatschappijen weten dat we doorgaan tot de Rechtbank als ze de compensatie niet verlenen! Door gebruik te maken van de service van Aviclaim u vaak sneller resultaat met uw claim, en heeft u er bovendien maar eenmaal een paar minuutjes werk van! Doe gelijk de check!

Waarom Aviclaim?

No Cure, No Pay!

U kunt kosteloos een claim indienen voor uw probleem vlucht bij Aviclaim. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de compensatie te claimen bij de luchtvaartmaatschappij. Als het ons lukt om een compensatie te verkrijgen voor uw vlucht, dan houden we 25% van het geclaimde bedrag in voor onze service. Zelfs al duurt dit traject enkele maanden en moeten wij hiervoor naar de rechtbank.

 

Juridisch traject

Wij willen graag dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij willen de onderste steen boven hebben. Luchtvaartmaatschappijen proberen vaak om een claim af te wijzen omdat er sprake zou zijn van buitengewone omstandigheden. In veel gevallen is dit foutief, en dit vechten we dan ook graag aan namens u. Ook als we de rechtbank in moeten om de compensatie voor uw vertraagde vlucht te verkrijgen, is dit onderdeel van onze service.

Uw voorgangers geven ons een 9!

Passagiers die eerder gebruik hebben gemaakt van onze claim service voor een vertraagde vlucht zijn erg tevreden over onze service! Ze belonen ons werk met een ruime 9! Hier zijn we trots op. Sluit u zich aan in de rij van tevreden klanten die hun compensatie via de Aviclaim claim service hebben ontvangen?

Hoeveel kunt u claimen voor uw overboekte vlucht?

De compensatie bedragen worden bepaald op basis van de vliegafstand.

€ 250,00

Vluchten tot 1500 kilometer

€ 400,00

Vluchten tussen de 1500 en 3500 kilometer binnen de EU

€ 600,00

Vluchten van meer dan 3500 kilometer buiten de EU

Hoe werkt het?

Check uw vlucht

U kunt gelijk uw TUI vlucht checken! Had u een overstap of vervangende vlucht, dan kunt u dat ook aangeven, evenals de situatie. Indien ons systeem aangeeft dat u recht heeft op compensatie, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk bevestigen!

Claim indienen

Heeft u recht op compensatie? Dan kunt u in een paar minuten uw claim afronden. We hebben alleen een boekingsbevestiging, legitimatiebewijs en een getekende volmacht nodig! Heeft u ook nog kosten gemaakt gedurende de vertraging? Lever de bonnetjes gelijk in, dan claimen we die ook!

Claimen!

Gelukt? Dan is het nu aan ons! We zullen namens u TUI aansprakelijk stellen voor de opgelopen vertraging! Dit gaat vaak moeizaam, en kan dan ook enkele maanden duren. Soms moeten we zelf de rechtbank in om uw gelijk te halen! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitbetaling

Ja! Het is ons gelukt! Vaak ontvangen wij het geld van de luchtvaartmaatschappij, waarna wij het zo snel mogelijk naar uw rekening zullen overmaken. Voor onze bewezen dienst houden we 25% van het claimbedrag in. Geen succes? Dan zijn er ook geen kosten.

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !